Op til nu

Lad mig prøve at opsummere…For 15 kilo og 3 bh-størrelser siden, blev jeg gravid! Dette er ligesom hele udgangspunktet for bloggen, og i øjeblikket er det også hele essensen af at være mig.

Jeg er i 21. uge – cirka – for jeg har altså mistet overblikket et par gange undervejs. Jeg holder fast i, at jeg har termin d. 29. december, at maven blir større dag for dag, og at alle de professionelle siger, at alting ser rigtigt ud.
Jeg er med andre ord halvvejs – forhåbentlig ikke vægtstigningsmæssigt dog… og jeg synes overordnet at det går rigtig godt. Fødderne har indtil nu kun været hævet én gang, og jeg må deraf konkludere at barnet ikke er Madonna-fan (til farens store glæde!)..

Jeg er også udsat for det som alle førstegangs-mødre skal igennem, de gode råds mekka! Det er jo et bombardement af nuskaldubarehøre…, dajegvargravid…, erdunåettilderhvor… Og lad mig da starte med at sige et stort gjaldende tak!! Både fordi jeg simpelthen ikke kan lade være med at opsøge jeres viden, men også fordi det hører sig til! Hvilket jo også vil sige, at jeg kan læsse min kommende viden over på de veninder, der stadig er novicer – skønt at vide!!

Det var vist aftenens startskud, og mens jeg i skrivende stund studser over hvad jeg gør med billeder på bloggen (skal det nødvendigvis være af min nøgne krop…nej vel??), vil jeg begynde på nylånt læsning: “En mor bliver til” af Daniel Stern.

Reklamer

One thought on “Op til nu

  1. Pingback: Forsinket hurra « Mor for første gang

Kommenter:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s