“Du ligner en der lige har løbet”…

…hvilket jo er en fin kommentar, hvis jeg lige var ankommet fra min cykeltur eller noget andet aktivt – men efter at have siddet ved mit skrivebord i omkring fem timer, er det faktisk ikke særlig fedt at ligne en, der lige har løbet!.. Tak til kollega for den dejlige kommentar.
Jeg tror den her front-bageovn får en mere positiv funktion når vi kommer længere hen på året, dér hvor alle andre går rundt i sweatre, tørklæder og tykke strømper – og jeg stadig går rundt i sandaler, leggings og t-shirts. Aaaahh, det blir dejligt 🙂

Reklamer

One thought on ““Du ligner en der lige har løbet”…

Kommenter:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s