Kroppen kan endnu!

I lørdags var vi til bryllup, det 5. og (formentlig) sidste i år. Og det var en god fest!! Det er bryllupper jo som hovedregel altid; god stemning, romantik i luften, glade gæster og lækker mad. Vielsen var i Kastellets kirke fordi gommen er officer, med efterfølgende fin og nærliggende reception. Hernæst sejlede vi i kanalrundfartsbåd til Holmen og festede videre.

Efter middagen og rigtig mange sjove og rørende indlæg var der fri leg og ledigt på dansegulvet… Parret havde lejet en jukeboks, hvilket jo altid inviterer til musikstils-clash, men heldigvis på den gode måde. Der var ikke så mange, der agerede dj’s, så jeg tog det på mig at finde en masse dansevenlig syng-med-musik – synes det er den nemmeste måde at sende folk på dansegulvet på, giv folk noget de kan brøle med på, så havner de ofte på gulvet 🙂

Jeg havde totalt slumrekrise omkring midnat, men efter 2 store kopper kaffe og en vis insisteren på ikke at være den første, der tog hjem, besluttede jeg at tage en lille dans (på cirka 3 timer…) Og bortset fra de lidt hyppigere tissepauser, synes jeg faktisk maven (og mig) fulgte fint trop med de andre tøser på gulvet – men var dog overlykkelig for at jeg havde taget klip-klappere med som backup-sko, de viste sig at være udmærkede danseslippers! Søndag tror jeg dog også at bebs var lidt træt, der var ikke nær så meget aktivitet bag maveskindet, som der ellers har været de sidste uger, så jeg har nok fået hoppet og rystet maven så meget, at selv indholdet blev udmattet 🙂 Dejligt at vide at man stadig kan få anfald af dansuenza i denne tilstand!!

Reklamer

Kommenter:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s