Ny erkendelse

Selvom jeg efterhånden har været gravid længe, og burde have vænnet mig til tanken forlængst, så gav det alligevel et chok da jeg for lidt siden gik forbi vinduet og opdagede maven i spejlbilledet.  Jeg ser den hver morgen inden jeg tager tøj på, hver dag når jeg kigger ned af mig selv, når jeg laver mad og støder den ind i køkkenbordet og ikke mindst når min mand taler til den og lytter efter sjove lyde. Men alligevel gik det lige nu op for mig, at jeg er gravid. Vi skal rent faktisk være forældre!! Jeg ved godt det lyder syret og dumt, at erkendelsen først lander nu – men pludselig sidder jeg tilbage med en ukendt følelse og en masse spørgsmål – kan vi finde ud af det her? Kan jeg finde ud af det her?

Det er utrolig surrealistisk og helt vildt frygtindgydende! Og det letter mig på en måde at vide, at der er lidt over 3 måneder igen…

Reklamer

One thought on “Ny erkendelse

Kommenter:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s