For tidligt??

Mine søde veninder er begyndt at sende mig invitationer på forskellige børnetøjs-lagersalg. Og jeg kan simpelthen ikke rigtig afgøre om jeg synes det er okay at gå shop-amok eller om jeg skal vente…

“Problemet” er jo også at vi ikke ved om vi får en dreng eller en pige – bebsen ville ikke afsløre sig selv på scanningen. Og alt det med størrelserne er stadig en kæmpe gåde for mig, så jeg aner ikke hvad jeg skal shoppe efter… Kunne vist godt bruge et godt råd eller to fra nogle af de eksisterende mødre.

Eller endnu bedre – hvis der er nogen at følges med til Katvig-lagersalg i næste uge?? (Jeg ved dog ikke helt om jeg tør bevæge mig ind i Katviguniverset igen – sidst jeg sagde ja til at gøre min svigerinde en tjeneste, tog det mig 3-4 timer i kø…)

Reklamer

3 thoughts on “For tidligt??

  1. Brunt, gult og hvidt er vist nogenlunde kønsneutrale farver – og så skal du nok ikke købe helt vildt ind i str. 50, når man tænker på det langbenede ophav!

  2. Brunt er supergodt! Elsker også grønt til de helt små – jeg ved ikke om det er oplagt til en pige, men jeg tænker at det vil se flot ud til pink 🙂 Det med størrelserne var underligt nok også et mysterium for mig indtil jeg havde ungen i armene – mit råd er: køb fortrinsvis str 62 – og trøst dig med tanken om at der fortsat vil være utallige lagersalg når den bette er kommet og har afsløret sine hemmeligheder.

    • Jeg er også ret vild med brun og grøn på børn, og de er også nogenlunde kønsneutrale – ellers må man pifte det op med lilla strømpebukser eller noget andet smart 🙂

Kommenter:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s