Virgindrinks og te med honning

I denne weekend har jeg deltaget i Fagligt Landsmøde med min fagforening. Og selvfølgelig er det det programsatte indhold, der er i fokus, men jeg tror nu også rigtig mange deltager fordi de skal møde gamle kolleger, se mennesker som de ikke har set i årevis og feste med gode venner – sådan er det i hvert fald for mig! Og jeg præsterede simpelthen at forlade landsmødet med den flotteste drukstemme… Jeg lød helt oprigtigt som en, der havde drukket to flasker rødvin, røget mindst 20 cigaretter og sovet et minimum af timer – og faktisk var det kun sidstnævnte jeg kunne leve op til.
Men den sunde forklaring er, at jeg jo er glad for at danse – som den skarpe læser har opfanget 😉 – men hvor jeg i min normale krop sagtens kan arbejde med temperatursvingninger, har jeg nu opdaget, at jeg ikke kan komme ned igen, lige så hurtigt som normalt. Når først jeg har fået varmen, så sidder den temmelig godt fast. Og så tøver jeg naturligvis ikke med at gå udenfor i aftenkulden for at blive kølet lidt…ikke videre klogt med sandaler og korte ærmer i slutningen af september.

Jeg må i øvrigt komme med en indskudt bemærkning. I baren i lørdags bad jeg bartenderne om at lave virgin-drinks til mig – bare fordi man ikke må indtage alkohol, skal man jo ikke snydes for de festlige drikkevarer… men da jeg stod og nød min fine drink, var der 4 mennesker der spurgte om jeg stod og drak en rigtig mojito – jeg tror umiddelbart det ville gøre mig til den mest uoplyste akademiker nogensinde, og en velvalgt kandidat til TVDanmarks nye programserie “De lidt ældre, men stadig UTROLIG dumme mødre”…

Tilbage til hverdagen, hvor den nu står på te med honning, et ekstra skud vitaminer og sutsko!! Det er dog heldigvis kun halsen den er gal med, så både bebs, manden og jeg kan sagtens nyde feriens 2. mandag i fulde drag!

Reklamer

3 thoughts on “Virgindrinks og te med honning

  1. Pingback: Mangler ord.. « Mor for første gang

Kommenter:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s