Krybber, spark og storhedsvanvid

I vores lejlighed har vi en lille altan, der vender ud mod vejen. Indtil nu har den været proppet med malergrej og alskens ting vi ikke har kunne tage os sammen til at smide ud. Nu har vi endelig fået ryddet op, og er blevet enige om, at der vist lige kan stå en krybbe hvor bebsen kan sove til middag. Så nu er jagten så småt sat ind på at finde en krybbe – jeg forestiller mig, at vi kan finde en brugt institutionskrybbe hvor liften kan stå. Hvis I kender nogen, der har en de gerne vil af med, så sig endelig til 🙂

I fredags var vi til jordemoder for 2. gang. Det er altså fantastisk at komme hos én, der har tid til os og vores spørgsmål, og som rent faktisk kender svaret på det hele – grunden til at jeg er så begejstret for hende, er nok også at min egen læge kommer ret hurtigt til kort på det her område. Der er godt nok mange ting hun ikke ved om graviditet!! Kommer lidt i tvivl om, hvor meget hun kan præstere når det kommer til børn?
Hos jordemoderen fik vi meldingen: Alt ser ud som det skal, hvilket jo altid er dejligt at høre – og så er bebsen lidt større end gennemsnittet (hvilket ikke er så mærkeligt når man kigger på den store mand jeg er gift med :-)) Men det gør også at faren er begyndt at tvivle på sin ellers skråsikre holdning til kønnet. Han har indtil nu været helt sikker på at det bliver en pige, men nu hvor den er lidt større, tænker han, at det jo også sagtens kan være en dreng… Jeg gør mig ingen idé om hvilket køn bebsen er, men da jeg var på lagersalg i fredags (ja, jeg endte selvfølgelig med at tage afsted…), var der alligevel noget i mig, ikke ville købe noget der er alt for tøset – 6. sans måske??

Jeg er netop landet i 7. måned, og jeg kan for alvor mærke spark og møven under maveskindet. Det er superhyggeligt, og faren synes det er rigtig fedt at han kan høre barnet når han lægger øret til maven! Nu er den også begyndt at sparke opad, og jeg ved godt det er en tand for tidligt med den der opdragelse, men hold da lige op med det!!! Jordemoderen kunne jo fortælle os hvor numsen og hovedet lå, og den ligger ret meget på tværs. Og det passer perfekt med hvor maven buler mest ud og hvor sparkene kommer – jeg kan i hvert fald afgøre at den der magelighed vi kunne konstatere på 2. scanningen, den er længe væk!…

Reklamer

2 thoughts on “Krybber, spark og storhedsvanvid

 1. Sikke et dejligt indlæg. Nu glæder jeg mig til selv at skulle til jordemoder her om 14 dage. Min læge er sådan set OK, men man har vel lidt mere fidus til sin jordemoder.

  Vil også gerne have at vide, hvordan den lille fyr ligger. Man gætter jo en hel masse ….

  Og spændende mht. kønnet. Kan godt misunde dig lidt, at I først finder ud af det til fødslen. Tror det gør oplevelsen en tand mere autentisk.

  Held og lykke med at finde en krybbe. Der er ikke plads til en gammel barnevogn?

  /Annedorthe

 2. Hej AD. Glæd dig til jordemoder, det er bare så hyggeligt – og beroligende at få bekræftet at alt går godt 🙂

  Jo, jeg tror også der kunne være plads til en gammel barnevogn, så en af delene skal det være.

Kommenter:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s