Mere gift end normalt…

I august sidste år sagde jeg ja til min kære mand på en kanalrundfartsbåd. Det var med Den Sorte Diamant i ryggen – totalt nørdet bibliotekarpar ;-), og det var en fantastisk dag. Siden da har jeg haft ring på, og eftersom jeg aldrig har gået med fingerringe før, har det virkelig været en banebrydende ting for mig. Jeg har fået mig en vane hvor jeg leger med ringen når jeg snakker med folk, tager den af og på – alt imens jeg, hver gang den forlader fingeren, bliver lidt bange for at jeg taber den og smider den væk.

Men nu er det slut med bekymringen, i hvert fald i det næste stykke tid. For det er netop gået op for mig at jeg har fået tykkere fingre, og ringen kan simpelthen ikke længere komme af… Vand i fingrene tænker du måske? jeg tror nærmere det var den 2. thebirkes fra Emmery’s der gjorde udslaget (altså dem jeg kom til at spise her efter frokost, bare fordi der var nogle ekstra…)

Reklamer

4 thoughts on “Mere gift end normalt…

 1. Smukke….så længe det bare på fingrene at du hæver lidt ;o) Så er der jo ingen ko på isen!! Prøv at huske hvor meget vand andre gravide eksemplarer havde i kroppen allerede fra de første par måneder……..hmmmm.
  Glæder mig til at se dig og klappe på maven i næste weekend
  KH Sille

 2. Hej Sille, glæder mig også til at se dig – og bare vent og se, det er ikke kun fingrene der er blevet større… 😉

 3. Altså, ekstra birkes fra Emmery´s kan man da heller ikke sige nej til 🙂
  Og jeg giver Sille ret, vi er vist nogen der havde mere vand i kroppen MEGET tidligere end dig…

  • hehe, jeg er godt klar over jeg ikke skal klage over vand-beholdningen, kan godt huske begge jeres graviditeter!!
   Og godt jeg ikke er den eneste med en gummi-rygrad når det gælder det søde Emmery’s bagværk… 😉

Kommenter:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s