Med plads til babserne…

I dag har jeg været til massage for første gang i ca. 15 år – og som massøren sagde da hun rørte ved mine skuldre: “Hvorfor i alverden er du ikke kommet noget før?”

Jeg er ikke særlig stor tilhænger af det alternative, jeg synes dog det er helt fint at andre opsøger det, fred være med det, men jeg kan ikke overbevise mig selv om at healing, clairvoyance eller anden form for “læsning” virker helbredende. Derfor generer det mig, at det skal være så svært at finde et massagested, som kun handler om massage, og ikke inddrager alskens alternative behandlingsformer.  I går havde jeg dog så ondt i ryggen at mine eneste krav var, at jeg skulle finde en massør der havde en tid i dag – og en massagebriks til gravide. Så måtte jeg sætte mine krav om klinikkens yderligere tilbud på standby…

Tilgivelsen til stedet, duftlysene og den “beroligende” musik kom dog hurtigt, da jeg havde lagt mig til rette på briksen – ikke bare med hul til maven, men dælme også til barmen! Hvor heldig kan man være!! (Og hvor tosset må det ikke have set ud nedefra…hehe) Jeg havde helt glemt hvor dejligt det er at ligge på maven 🙂 Jeg havde bestilt den lange behandling, 90 minutter, og jeg synes det var så fantastisk at jeg ikke tøvede med at bestille en ny tid da vi var færdige. Massør-Bettina har måske ændret mit syn på massageklinikker??.. Nu ville jeg bare ønske at hun ikke behøvede at psykoanalysere min ryg, men jeg er bange for at det hører med.

På den anden side, når bare jeg ved, at jeg skal tilbage til den fantastiske briks, så er alt andet ligemeget!!

4 thoughts on “Med plads til babserne…

  1. “Massør-Bettina” er da en fuldstændig herlig titel 🙂
    Dejligt at det løsnede op for spændingerne, og ja, du må have set megasjov ud nedefra.

  2. hejsa marie

    jeg kan godt anbefale frederiksbergs sportsklinik. Deres afdeling på Søborg hovedgade har også en gravid-madras man kan ligge på. men det bedste er næsten priserne. Der får du 1½ times fuld kropsmassage for 350 kr. Det er elevbehandling. Super godt. Dog uden duftlys og alternative tanker.

  3. @Signe: Jeg er dog ret taknemmelig for at billedet kun findes på nethinden… 😉
    @Minna: Tak for anbefalingen – det lyder meget mere som mig, dem vil jeg straks gå ind og finde.

  4. Pingback: Behov for professionel hjælp! « Mor for første gang

Kommenter:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s