Støttestrømper og hormonoverload

Jeg er nu blevet en del af det segment, der ejer et par støttestrømper – og skulle der være andre gravide læsere, så kan jeg kun anbefale at anskaffe nogen! På pakken står der at de skal tages på med gummihandsker på, meeen det er altså langt fra nødvendigt. Med lidt mingelering kom de på, og holder vandet væk fra fødderne hele dagen – og så må man jo ikke glemme hvor sexede sådan nogen knæstrømper er, ekstra bonus lige der…

Og når vi nu er ved fødderne, må jeg samtidig lige benytte lejligheden til at fortælle om min lidt pinlige opførsel forleden – heldigvis var det kun manden der var til stede, men eftersom jeg er gift med en drillepind af de helt store, er det ikke altid en fordel… Vi skulle ud og cykle en tur i søndags, bare ned til stranden og nyde det gode vejr. Jeg besluttede mig for at jeg ville have mine høje Converse-støvler på (fordi det er noget nær det eneste fornuftige og samtidigt nogenlunde klædelige jeg ejer). Da jeg efter 5 minutter stadig kæmpede med at få støvlerne på og sad med jakken på og svedte, meldte først fortvivlelsen og dernæst tårerne sig… Og du godeste hvor følte jeg mig åndssvag! Græde over sådan en petitesse. Svedig, lettere hysterisk og MEGET insisterende – dejlig start på søndagsturen… Mandens situationsfornemmelse viste dog nye grader af intelligens, han ventede da med at mobbe mig med til dagen efter…Tak min skat 😉

3 thoughts on “Støttestrømper og hormonoverload

  1. Åh, jeg holder aldrig op med at være gråd-labil! Jeg troede kun det var mens jeg var gravid, men nej! Alt med børn kan stadig trigge det. Børn, der synger, sange der handler om børn, åndsvage tv-udsendelser som “Sporløs” – argh! Men okay, det er værre når man er gravid….

  2. Oh ja de der hormoner er stadig i fuld flor EFTER man har født! Blev også ejer af et par støttestrømper under min graviditet, hehe 🙂 Kønne er de ikke, men de hjælper! Jeg har dog ikke lidt i sådan en grad med vand i fødderne som dig, din stakkel.

  3. Jeg synes på en måde ikke det er betryggende at overfølsomheden er kommet for at blive…pyha..
    Men når du skriver Sporløs, Camilla, så er det altså også det mest følelsesladede program på tv overhovedet – jeg tror man skal være en sten for ikke at blive påvirket af det!!

    Jeg kan dog mærke at jeg ikke skal læse for mange bøger om kvinder der mister deres børn, føder for tidligt (på den meget dårlige måde) eller børn der bliver mishandlet – det sætter simpelthen for mange billeder i hovedet! Og det er altså ikke fordi jeg opsøger de her bøger, historierne melder deres ankomst som små bi-fortællinger, hvilket ikke er helt fair overfor (over)følsomme sjæle.. 😉

Kommenter:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s