Svederen…

Og det er ikke ment på eftersidnings-måden, men derimod på den varme og dryppende måde… Jeg var til graviditetsgymnastik for 2. gang i går, og vi er et rum fyldt med kvinder, der alle er meget kropsfikserede og med lændesmerter – dejligt med artsfæller 🙂

I går havde vi så for første gang vores rigtige instruktør, hvilket jeg var meget taknemmelig for – jeg er nemlig ikke sikker på at jeg ville klare 8 uger med hende vi mødte sidst: Aaalt for sød og forstående til min smag!! Nå, men sæt i gang med gymnastik for de tyngede. Det er jo ikke hardcore-body-action-pump-aerobic det her, men masser af høje knæløft, armsving, knibeøvelser og general lændegymnastik. Efter 10 minutter kan jeg dog alligevel vrides op i en kop – stort set gennemblødt af sved! Og jeg må flere gange i løbet af de 90 minutter smutte ud på badeværelset bare for at tørre lidt af perlerne væk… Jamen alle gravide har det da varmt!, ja det siger alle – men hvorfor er jeg så den eneste ud af 15 damer, der drypper på madrassen? (fra panden altså!!) Gad godt at prøve det med at dyrke sport uden at ligne en tomat i hovedet… Det er en smule frustrerende konstant at være en radiator, der er skruet op på danger – hele tiden!!!

2 thoughts on “Svederen…

  1. Sorry, men det er altså ikke graviditetens skyld at du sveder sådan, men derimod vores fælles gener – sur røv!!!
    Til gengæld slipper du for at være kuldskær… 🙂

    • Jeg er med på, at vi bare må leve med at være “de våde mennesker” i træningslokalet – men det er blevet LANGT mere intenst her under graviditeten!! :-/

Kommenter:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s