Ankler søges!

anklerJeg ved godt jeg er utrolig sparsom med billeder af min gravide krop – men det gælder sådan set ikke kun her på bloggen, men også generelt. Vi har virkelig været dårlige til at fotografere mavens vækst, hvilket jo i bagklogskabens klare lys, er lidt dumt… Jeg har flere gange prøvet at tage billeder selv, men hver gang jeg prøver, bliver det til et brystbillede – ikke just blog-egnet.

Vi har stadig ikke fået taget det helt gode billede, men jeg kan i stedet supplere med et lidt andet gravid-billede: Mine hobbitfødder…

Denne uge har været helt slem, jeg har simpelthen haft så hævede fødder hver dag. Så nu sidder jeg med benene oppe, og skal helt sikkert også sove med benene hævet i nat…

4 thoughts on “Ankler søges!

  1. Marie, det med mavefotograferingproblematikken, kender jeg godt, vi prøvet et par gange, men de kom aldrig helt til at lige Demi Moore. Det lykkedes dog til sidst at få et godt af maven, der havde jeg dog gravitetsjeans på. Men den ugevis fotografering skete ikke.

  2. @Pauline: Jo, svømmehallen er et fantastisk sted at befinde sig!! Synes bare ikke der er så meget tid til det for tiden. Men når barslen starter på fredag, skal jeg have indhentet det forsømte 🙂

    @Signe: Nej, det er virkelig heller ikke misundelsesværdigt…bare træls!

Kommenter:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s