Stunt i undergrunden

Så skete det der ikke måtte ske – jeg skvattede i lørdags, ned af en stentrappe…på Hovedbanen.. Virkelig flot klaret. Der var s-togs-kaos (igen, igen) og mit tog var temmelig forsinket. Så jeg sad på en bænk på spor 11-12 og læste i en bog. Pludselig går det op for mig at toget den dag afgår fra spor 9, om to minutter! Tak skæbne! Så jeg løber – ned ad trappen – hvilket man jo naturligvis skal lade være med når man 1) har stilletter på og 2) er i 7. (næsten 8.) måned…

Så på de sidste 5 trin mister jeg fodfæstet og falder på min mås, skoene flyver af. Og her er jeg faktisk glad for at der altid sidder et par stykker og drikker øl i tunnelerne under Hovedbanen, for det var rigtig rart at blive hjulpet op, og tilbage i skoene. Og efter jeg havde sagt tak for hjælpen og skyndte mig(lidt mere forsigtigt) videre, kunne jeg i baggrunden høre “Hold sza kæft, det szå voldzomt ud”…

Jeg nåede toget, og sad hele vejen ud til Brøndby Strand med et meget ømt haleben og to forslåede fingre – og var dødurolig!! For tænk nu hvis jeg har slået bækkenet?, eller føder for tidligt?, eller begynder at bløde?… Mange ret voldsomme tanker flød igennem hovedet i det kvarter!
Og da min mor kom og hentede mig på stationen, kunne jeg ikke lade være med at græde – der er bare et eller andet med mor-knappen i den her forbindelse, der er direkte forbindelse til tårekanalen og Marie-5-år..

Men alt er selvfølgelig fint og jeg kunne igen konstatere at jeg overreagerede – mon det bliver sidste gang?…

Reklamer

3 thoughts on “Stunt i undergrunden

 1. Kan da sagtens forstå at du blev urolig – og måtte tude lidt 🙂
  Og nej, det bliver nok ikke sidste gang du overreagerer (bare vent til baby kommer, så overreagerer man over det mindste).
  Knus

 2. Søde Marie
  I den situation har man lov at tude og der er den fordel med mødre, at man altid kan være tudefjæs overfor dem. Glad for at det gik godt og så lad da for pokker stiletterne stå de sidste måneder,
  Knus Bente

 3. Ja, det er dejligt med sådan et fripas over for sin mor 🙂
  @Bente: Jeg skal prøve det med stilletterne, men det er sgu svært at give slip…

Kommenter:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s