Barsel!

Så er jeg simpelthen gået på barsel – aaaahhhh!!!! Nu er jeg jo reelt kun to dage “inde”, men vejrudsigten hjælper i høj grad på nydelsen. Der er ingen skam i at sætte en kande te over, tænde for radioen og nyde krimien når regnen pisker ned udenfor…

Indtil videre byder denne uge på (ud over ovenstående altså…) projekt: Bliv-så-for-pokker-færdig-med-det-puslespil-så-vi-kan-generobre-spisebordet, ekstra hygge om manden som skranter lidt med helbredet, besøg af kolleger til kage og husmoderlig snak, fødselsdag hos veninde og sidst men ikke mindst: Lave to-do-liste over barselsprojekterne.

I vores entre har vi for lang tid siden valgt at male hoveddøren med tavlelak, og jeg tænker at denne skal være rammen om min liste. Jeg har jo allerede lavet en “mindre” mental oversigt over nogle af de essentielle ting, der skal skaffes: Madras til lift, puslebord og barneseng, flere stofbleer, flere sparkedragter og babytøj generelt osv…

Derudover er der en temmelig lang liste af ting jeg skal have undersøgt – her kan jeg da få stimuleret min faglighed lidt, da jeg faktisk synes det kræver en enorm researchindsats og gøre de rigtige valg ift. babyalarm, bæresele og børnehave. (Ja, jeg ved godt at der skulle stå vuggestuer, men så havde jeg ikke fået de 3 B’er…) Så her er der både bøger og hjemmesider der skal granskes.

Og dernæst er der projekter on the side – fx har jeg længe gået og tumlet med at få undersøgt om det er muligt at få vejbump på vores vej. Bilerne (eller rettere sagt dem bag rattet…) har en tendens til at køre temmelig råddent ned af vejen, på trods af parkerede biler på begge sider, legeplads og SFO. Jeg tror ikke det er en umulighed – jeg ved bare endnu ikke hvad det kræver. Det skal da undersøges!

Når listen er skrevet, skal jeg nok uploade et billede – så er der også lidt flere, der kan tjekke op på mig 😉

Reklamer

7 thoughts on “Barsel!

 1. Det lyder dejligt med barsel, og huskelister. Er der ikke noget om, at man også skal huske at slappe af og lave ingenting? Og få besøg af veninder, eller noget 😉
  Og så må det da forresten være den mest optimale årstid at være på barsel i, for det er da røvsygt at stå tidligt op for at gå på arbejde for tiden…
  Hyg dig og hils den skrantende mand.

 2. @AD: Tak for linket – selvom jeg læser bloggen flittigt, har jeg ikke set den oversigt! Og mht. bæresele, skal jeg nok skrive om resultatet 🙂

  @Marie: hehe, jeg skal nok huske at slappe af – og invitere veninder på kaffe. Hint hint…

 3. Og om en måneds tid skal du også huske at have en taske pakket og parat i entreen til sygehusturen! Tøj og sager til både dig og baby! 🙂

 4. Hej Marie!
  Mht Bæreseler og babyalarm så ringer du bare! 😉 men (vej-)bump kan jeg nok desværre ikke hjælpe dig med, men vi har erfaring med at de svarer ret hurtigt når man sender dem en mail i Vej & Park. Så det er bare med at komme igang og det er virkelig rigtigt, at alt hvad man kan nå før baby kommer tæller for 3 ting efter baby er ankommet! Har du forresten overvejet en voksipose til vinterbabyen? Kh Karen

 5. Hej Karen – dejligt at have en livline indenfor rækkevidde, tak!! Det skal jeg helt sikkert nok komme til at trække på 🙂
  Og mht. voksiposen, så er den ikke bare overvejet, den er også anskaffet! Min kære svigerinde havde en i gemmerne – dejligt med arvegods.

Kommenter:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s