Hvalfornemmelser

Jeg synes ellers ikke jeg har været plaget af det, men i dag har jeg virkelig følt mig stor og kluntet. Når det fx tager det meste af et minut at komme op fra sofaen.. eller når der ikke findes det rigtige sted at sidde/ligge/stå… Så synes jeg faktisk at der er MEGET langt til d. 29. december!!

Jeg satser på at det er en hurtigt forbipasserende søndagsfornemmelse – naivt måske, men alternativet er simpelthen uacceptabelt.

Vi var til fødselsforberedelse for første gang i fredags. Vi hørte om graviditetsgener (ovenstående blev pudsigt nok ikke drøftet…), om hvornår man bør reagere på generne og kontakte jordemoderen, og så så vi fødselsfilm (lærerige, men frygteligt meget fra 80’erne!!).

Der var en af de andre gravide, der spurgte om, hvad man skal gøre hvis veerne melder deres ankomst nytårsnat, og man gerne vil have en taxa til hospitalet – i en vis fart!!
Og her var det meget betryggende at høre flere ting: 1) At taxaselskaberne prioriterer dem med veer frem for fulde mennesker, der skal til fest. 2) At hospitalerne har en secret hotline til taxa og kan komme igennem når ingen andre kan, og endelig 3) At de ikke er blege for at sende en ambulance, hvis intet andet kan komme frem.

Der faldt en ret stor sten fra mit hjerte! Nu mangler jeg bare at lægge en slagplan for hvordan jeg kommer op fra den madras jeg ligger på inde i vores stue. Hmmmm….

Reklamer

3 thoughts on “Hvalfornemmelser

  1. Hold ud, Marie! Du glemmer det, når vidunderet er her, og der er ikke længe til. Nej, der er ej! Det skal nok gå. Find på noget, du virkelig kan forbyde dig i. Læs en bog, der virkelig kræver dig, strik noget og yt en bog, gør noget godt for dig selv. Glæder mig til vi ses. Kram!

  2. Ej hvor kan din fødsel allerede lyde dramatisk. Der er absolut ingen dramatik i at have termin 15.marst. Bare det var mig med et hotline nr. Til taxa. Det har jeg savnet hele mit liv.

    Tror mine sofaproblemer nok skal melde sig!!!

  3. @Camilla: tak for støtten, jeg ved jo du har ret. Men som sagt, så er det heldigvis ikke noget jeg døjer med dagligt (endnu…), og det er sgu da altid noget! 🙂 Glæder mig også til at se dig – næste uge!

    @Jeanett: hehe, ja totalt dramadronning her 😉 Og ja, den kunne være superfed at have, den hotline – tror dog ikke de giver nummeret væk…
    Mht. sofaproblemerne, så håber jeg ikke de melder sig før laaangt ind i det nye år 😉

Kommenter:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s