Hænder, fødder, tøj & sko…

Og her gik jeg og troede, at jeg når jeg gik på barsel, ville aktiviteten på bloggen stige massivt…Godt så – jeg håber I bærer over med mig. Mit personlige aktivitetsniveau er også gået hastigt ned, hvilket nok er meget godt. I går sad jeg i møde hele dagen, og det kan min krop bare ikke håndtere mere – det her med at sidde på en hård stol i mange timer i streg gjorde, at jeg praktisk talt var grydeklar da jeg landede herhjemme kl 17. Så ved man det!

Desuden lader det til at mine lemmer – hænder og fødder – nu har indtaget den størrelse, som de har tænkt sig at beholde resten af graviditeten. At mine fødder og ankler hæver er jo ikke en nyhed, og min vielsesring har ligesom også sat større mærker end normalt længe, men nu har fødderne nået den størrelse, som kun virker i gummistøvler, og min venstre arm (yndlingsarmen) falder konstant i søvn og jeg kan ikke længere lave en knytnæve…

I søndags var vi til navnefest i Lyngby, og på vej derop skulle vi ind forbi Nørreport station – jeg har på dette tidspunkt ét par, forholdsvist udtrådte, stiletter som jeg stadig kan passe, og dem har jeg valgt at tage på. På Nørreport træder jeg i et lille (hælformet?) hul, og her efterlader jeg store dele af hælen… Eftersom jeg ikke synes jeg er helt klar til at overgive mig 100% til gummistøvlerne, tog jeg i går eftermiddags en rask beslutning og kørte forbi Tøj&Sko – nu har jeg købt flade, sorte, læder(agtige) støvler i en størrelse jeg kan passe…

Jeg accepterer naturligvis tingenes tilstand – men jeg er sgu ikke tilfreds!!

Reklamer

One thought on “Hænder, fødder, tøj & sko…

  1. Forståeligt nok!
    Da jeg ventede Olivia, kunne jeg til sidst kun passe et par gummisko med velcro, meget fikst!
    Da jeg så ventede mig anden gang, var jeg været på forkant med tingene og havde købt et par (grimme) ecco-sandaler – hvorefter jeg nærmest ingen vand fik i kroppen… Livet er uretfærdigt, og graviditeter især 🙂

Kommenter:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s