Aftapning afslået!

Pokkers, pokkers, pokkers!! Akupunktøren ville ikke gennemføre behandlingen når jeg er så langt henne, han mente at kunne sætte gang i veerne, og ‘det ønsker du jo ikke på nuværende tidspunkt’…njaa….og dog!

Han kunne til gengæld give mig et par fifs, som jeg jo så kan benytte resten af december. Ifølge akupunktøren skal jeg:

 • Spise ananas (har åbenbart en god effekt på milten, som er den, jeg har problemer med. Giv så slip på vandet, din lede milt!!!)
 • Kun drikke varme eller tempererede drikke
 • Holde mig varm for enhver pris (milten er heller ikke så gode venner med kulde)

Ikke just svære guidelines, og han mente at især drikkevarerne ville have en væsentlig effekt indenfor et par uger. Tja, alternativet er at finde en anden akupunktør, som gerne vil gennemføre behandlingen, og det ved jeg ikke rigtig om jeg er frisk på.

Jeg drikker min te og tænker over det…

6 thoughts on “Aftapning afslået!

 1. @Signe: Hvis du krydser fingre vil jeg være glad, mine er lidt for fede til at krydse for tiden… :-/

  @Jeanett: Ja, det ville da sådan set heller ikke gøre mig noget, kom glad lille ven!! 🙂

 2. Det med milten er noget pjat.
  Jeg havde nemlig også totalt meget vand i kroppen første gang (og heldigvis kun første gang). Altså TOTALT meget. Nu har jeg jo ikke set dig og du har været sparsom med billeder – men efter dine beskrivelser er vi på samme plan.
  Så er der bare lige det……… at….Jeg har ingen milt.

  Og ananas…Det er jo det som nogle anbefaler at man skal spise hvis man gerne vil sætte fødslen i gang. Ikke at jeg tror på det, men jeg tror i hvert fald heller ikke på din akupunktør 🙂

 3. LOL!!! Det er så sjovt et svar, Minna – håber selvfølgelig du lever i bedste velgående uden en milt!
  Jeg kan godt se, at akupunktørens konklusioner er lidt gale på den her…hehe, det er altså ret sjovt 🙂

Kommenter:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s