Er miraklernes tid forbi?

Hmm.. jeg er mildest talt skuffet! I går udeblev fontænen, og efter næsten et døgn er der ikke sket en pind! Væsken har åbenbart slået en fastere lejr i min krop end et par nåle kan gøre noget ved. Satans! Jeg havde ellers virkelig lid til akupunkturen, og synes faktisk det er rigtig træls når min skeptiske far får ret!

Så nu forsøger jeg at hælde det vanddrivende hybenthe indenbords, selvom det ikke er synderligt spændende…og affinder mig langsomt med tingenes tilstand (vandstand..)

Noget helt andet, så var jeg til vand-aerobic med nogle veninder mandag aften. Ikke sådan noget særligt for gravide, men bare for almindelige glade motionister – og det var VILDT sjovt! Instruktøren skrålede med på sangene, alt lige fra jule-Mariah Carey og Shakin Stevens til 2Unlimited og Infernal – helt fantastisk stemning i bassinet i DGI-byen! Og nej, jeg lavede nok ikke lige så høje knæløft som de andre, men det var helt sikkert alle pengene værd alligevel. Lige til at blive glad i låget af 🙂

Og lidt til julestemningen – eller mangel på samme.. For jeg synes virkelig den er udeblevet! Jeg havde satset på at nu hvor jeg skulle gå og hygge herhjemme, så ville julefeberen rase i det lille hjem, men den har ligesom gemt sig…
Så nu er jeg startet på at se Pagten, julekalenderen på DR – og på trods af at min mand har smittet mig med en absurd stram mine overfor både dansk tv-produktion og børne-skuespillere, så synes jeg faktisk det er rigtig godt. Ja, jeg har da lige brugt formiddagen på at se de seneste 4 afsnit, og nu er jeg da helt spændt på hvad der sker med Malte og Lyda i aften… Jeg håber de drysser lidt juleglimmer ind ad mine vinduer!

Reklamer

2 thoughts on “Er miraklernes tid forbi?

  1. Hej Michala
    Tak for linket, det er altså pudsigt at læse om en andens problemer, som er fuldstændig lig ens egne.
    Sundhedsplejerskens svar virker jo sådan set også fine nok, jeg synes bare jeg har prøvet det hele… Måske jeg dog skulle gå nogle længere ture 🙂

Kommenter:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s