Lapning og leg med kemikalier…

Jeg købte for lang tid siden en kjole, som egentlig ikke er tænkt som ventekjole, men det har den udviklet sig til. Stoffet er utrolig elastisk, og jeg er meget tilfreds med at den tilsyneladende strækker sig efter behov. Meeen for et par uger siden fandt jeg ud af at grænsen åbenbart er nået, da jeg fandt 4 (!!!) steder hvor den var gået op i syningerne… Nu er hullerne lappet, og jeg er spændt på om den sprænger nye steder eller kan bære et par centimeter spænding mere 🙂

Noget helt andet, så var jeg så heldig at finde et Brio Puslebord i den Blå Avis for nylig. De koster næsten 1800 kr for nye, og jeg fik det såmænd til den nette sum af 600 – brugt selvfølgelig. Men det er jo metal og kan heldigvis vaskes helt rent inden der kommer ny barnenumse på besøg. Vi havde egentlig fået et puslebord af min fætter og hans kone, men som en god veninde sagde, så er det altså rart at være i nærheden af en bruser når (og ikke hvis…) den lille har alt godt fra bleen spredt fra top til bund… Så nu har vi to pusleborde! Nu skal bordet jo så hænges op, og jeg har selvfølgelig målt på forhånd, at det godt kan lade sig gøre – kun lige dog!

Og inden der er plads til bordet, skal det gamle spejl tages ned. Spejlet fulgte med lejligheden, og er så smadret, at det skulle ned anyways. Men den såkaldte håndværker, som vi købte lejligheden af, har valgt at sætte spejlet op med klister, og det er altså virkelig genstridigt!! Manden er på arbejde og jeg tænkte “det fikser jeg da lige”… Men da jeg fik løsnet lidt i spejlet og fik sat en stor skruetrækker ind under, kunne jeg høre at ikke bare spejlet gav sig, men også fliserne…UPS! Nu holder jeg lige pause inden jeg ødelægger hele væggen! Og har fået tips om at acetone eller rensebenzin måske kan gøre tricket.. Så nu smutter jeg ud i verden for at købe acetone og må lige afgøre om det er klogt at gøre dette på egen gravide hånd eller hvordan?.. Fortsættelse følger…

Reklamer

Kommenter:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s