Projekt puslebord forsinket!

Jeg er virkelig ked af hvis jeg trækker andre gravide kvinder med ned i sølet nu, men jeg tror, at jeg lige nu er eksemplet på, hvorfor omvandrende hormonbomber ikke bør udstyres med værktøj…

Som I kan se på billedet, gik gårsdagens projekt ikke ligefrem som ønsket. Jeg ville jo bare tage spejlet ned så der kunne blive plads til det nyindkøbte puslebord. Da manden kom hjem i går var han ikke just tilfreds med at jeg legede med kemikalier eller med glaskår for den sags skyld. Jeg havde på det her tidspunkt smadret hele venstre side af spejlet – no turning back…

Manden tog hårdere fat end jeg havde turdet, både med acetonen og med kræfterne, og nu hænger vi altså på en badeværelsesvæg med et temmelig stort hul, ikke syndeligt fikst. Det eneste positive ved denne historie er, at væggen med fliserne højst sandsynligt ikke ville have holdt til et puslebord alligevel, og så er det da meget bedre at vi finder ud af det nu i stedet for når bebsen ligger på det.

Utroligt som sådan en brøler kan tænde for hormonsluserne… jeg har brugt det meste af søndagen på at spontangræde – prøver lige at være lidt mere konstruktiv i morgen…

Reklamer

3 thoughts on “Projekt puslebord forsinket!

  1. Synes det lyder som et utroligt smukt og velovervejet projekt – men god rådgivning fra en veninde, der insisterer på, at det er fedest at have puslebord tæt på vandhanen…….Rundstyk!!! ;o)

  2. Nu er vi i gang med at udtænke en plan… måske kommer der ikke fliser op igen.
    Og Sille, jeg synes ikke du skal undskylde – jeg burde i det mindste have undersøgt væggens potentiale inden jeg shoppede løs 🙂

Kommenter:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s