Nej tak til medlemsskab!

Jeg vil meget gerne være med i Mor-klubben, men jeg vil gerne melde pas på et medlemsskab til 0,1 ton-klubben… Jeg er der ikke endnu, men jeg kan jo nå det endnu – hvis jeg vel at mærke går de 2 uger over, som der er risiko for! Nu kan jeg jo godt mærke at væsken har optaget en stor del af pladsen i min krop, meeeen jeg kan nok ikke regne med at der vælter 20 liter ud med fødslen, vel??

Nå, den tid den sorg. Jeg krydser virkelig fingre for at amning har en slankende effekt på mig – når nu akupunkturen ikke virkede, så kan det karma-regnskab gå op dér!

Vi var til jordemoder i morges, og vi havde cirka siddet hos hende i 2 minutter da jeg begyndte at græde…Og det stoppede så ikke rigtigt før vi sad på cyklerne igen… Er nok en lille smule overfølsom for tiden 😉 Så da hun sagde at hun godt kunne se, at jeg var graviditets-tynget, så åbnede sluserne sig… Der var heldigvis fuld forståelse på jordemoderens kontor, jeg er tilsyneladende normal – det er jo altid dejligt at vide.
Og bebsen er også helt efter bogen, de skød den til at veje ca. 3200 g (og så tager den omkring 300 g på om ugen fra nu) og den ligger med hovedet den rigtige – og parate! – vej.

Den næste tid hos jordemoderen er d. 29. december, på terminsdatoen. Vores faste jordemoder har ikke vagter på jordemodercentret imellem jul og nytår, så der bliver vi overgivet til en anden. Til gengæld har hun skrevet i min vandrejournal, at hun vil opfordre til at jeg får hindeløsning på terminsdagen. Så om ikke andet satser jeg da på, at det kan sætte nogen ting igang!

Jeg håber virkelig på at jeg kan nå Mor-medlemsskabet før den anden væmmelige klub sender mig sit adgangsbevis…

Reklamer

9 thoughts on “Nej tak til medlemsskab!

 1. Nej det er IKKE sjovt, at være medlem af 0,1 ton klubben! Men altså du taber dig igen! Selvfølgelig gør du det!

  Ville også lige fortælle, at Sonia har født lille søde Celia med trutmund!

  Krammer til dig

 2. Åh, jeg føler mig dig, Marie. Hver gravid sine kvaler/udfordringer – her er de ikke så megét af fysisk karakter, men mere den der bekymring pga. vores særlige diagnose, som sender os til ekstra scanninger og får jordemødre til at sige “hmm” ind imellem. Så kender godt til at tude – og det ER helt normalt.

  Og så ser jeg at der bliver refereret til min veninde Sonia i kommentaren til dit indlæg (vidste ikke du kendte hende, men hey – hun er jo bibliotekar :-)); og jeg kan bekræfte at lille Celia har den sødeste lille mund. Og at hun kom til verden 5 dage før terminen – det kan vi andre jo også håbe på.

  Så jeg krydser fingre for at du aldrig får mødt den der vikar-jordemoder.

  Skal du i øvrigt føde på Riget? Det skal vi meget sandsynligt, da Frederiksberg lukker 29. december kl 12 – og så meget før tid føder jeg jeg jo nok ikke.

 3. @Sabine: Dejligt at du kan give mig troen tilbage, det er jeg altså glad for!! 🙂
  @AD: Tak for fingerkrydsning, det sætter jeg pris på!! Og nej, jeg skal føde på Hvidovre. Vi bor jo på Amager, og her hører Riget åbenbart ikke til. Jeg synes da egentlig det er pudsigt at Frederiksberg overhovedet har taget imod jer når din termin ligger efter deres lukning??

  – Og sjovt at I begge kender Sonia 🙂 Ja, biblioteksverdenen er jo ganske lille, så der skal selvfølgelig ikke så meget til…

 4. Kære Marie.

  Det er snart overstået – og hindeløsning kan være perfekt. Det fungerede til fulde for snart 27 år siden, hvor min lille stenbuk kom præcis på terminsdatoen 🙂

  Knus fra Inger

 5. Hej Mulle,
  Er helt sikker på at jordmødrene træner til lidt saltvand en gang imellem – og man må jo bare udnytte at det er helt legalt at tude åbentlyst mens tid er!
  Og det er da fint, at de vil tilbyde en hindeløsning – for det der med at gå 14 dage over tid kan altså ikke anbefales!
  Og så er jeg jo altså levende bevis på at de 20 liter vand forsvinder HURTIGT igen. Vandet var næsten væk da jeg gik hjem fra hospitalet med lille Ellen, og du har helt sikker fløde i babserne lissom mig, så i februar SENEST er du tip top smækker igen!
  Jeg glæder mig SÅÅÅÅÅ meget til at se lille-rumpen – bliver det sødeste, frækkeste, fjollede barn ever!
  køs køs

 6. Jamen så håber jeg da at jeg kan opleve det samme som dig, Sille – bare ikke lige de 14 dages overtid 😉 Nu kan vi altså snart heller ikke vente mere, vi er begge SÅ utålmodige og vil bare gerne møde den lille trold!! Møs til dig også.

 7. Måske ikke 20 kg på en gang… Imellem amning, alt det vand og traveture med barnevogn forsvinder de fleste heldigvis hurtigt igen. Når det er sagt, så er det de sidste der trækker tænder ud. Jeg vil da anbefale noget efterfødselhold hos Multi fittness og yoga (http://www.multi-fitness.dk/index.php?option=com_content&task=view&id=15&Itemid=50) . De har noget fantastisk boldtræning der retter ryggen, bækkenet og i det hele taget kroppen ud og styrker den bagefter. Og bonus, det træner også mavemullerne som lets face it, er fuldstændigt ikke eksisterende.

  Jeg var måske nok heldig at føde 4 dage før tid begge gange, så jeg tror egentlig aldrig at jeg nåede at svinge mig helt helt helt op, det kom jo bag på mig begge gange.
  Men en tur i Fields og traske rundt, det var da det der satte Oskar igang. Så afsted med dig 🙂

 8. @Pia: Fields alligevel… Jeg håber stranden har samme effekt – jeg er virkelig ikke særlig begejstret for det der center!
  Når det så er sagt: tak for motionstips! Jeg gik jo i APA her i efteråret, men det kunne være fedt at finde noget mere lokalt – der skal altså ualmindelig meget motivation til at køre helt til Ryparken for at motionere… og med barnevogn tror jeg faktisk ikke det bliver nemmere…

Kommenter:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s