Der er længe, længe til…

Klokken nærmer sig 5.30 og jeg har været vågen i ca. en time. Mine tanker er simpelthen alle steder, og jeg kan slet ikke samle mig om at falde i søvn igen. Så nu har jeg overgivet mig, er stået op, sat mig i stuen med stearinlys, computer og snart en kop the…

Hele dagen i går stod i konfektens tegn, og der er nu lavet 4 forskellige slags – mit hjemmelavede indlæg til julemenuen. En af mine gode veninder var her, så vi kreerede alt i dobbelt-portion, så der både var til familien i Brøndby Strand og Bagsværd.

Efter 5-6 timers forholdsvist intensive timer i køkkenet, var vi begge temmelig flade, og begge med konfektskader: Meget ømme håndflader af at rulle nougatkugler direkte fra fryseren, og senere marcipankugler med nøddefyld. Pyt med det, jeg tror faktisk det er det hele værd. Lækkert ser det i hvert fald ud 🙂

Der er nu 6 dage til termin, og måske kan jeg bedst beskrive min sindstilstand ved at sammenligne den med de temmelig mange børn, der heller ikke kan sove, fordi de glæder sig helt sindsygt til jul! Jeg er spændt, nervøs, bekymret, afventende og glad i én pakke… Og jeg tror også det er nu at jeg må medgive, at jeg er faldet lidt i et ego-hul: Der er faktisk ikke noget der er mere interessant end den fødsel der ligger lige rundt om hjørnet! Jeg kan uden problemer tale om det hele tiden, og mine tanker er tilsyneladende så proppet med konceptet, at jeg ikke engang kan sove… Sidste gang jeg mindes at have haft det på samme måde er for omtrent 15 år siden, da ALT hvad der foregik i mit liv var hele essensen af at befinde sig i egoismens epicenter… (Min Mor vil nok kunne sætte er par vendinger på den tid – de år hvor man et eller andet sted er lovligt undskyldt, men som man nok senere i livet alligevel bør sige undskyld for…)

Nu er klokken blevet 6, og jeg har nu vedtaget at det ikke længere er nat – maven rumler og det er morgenmadstid!!

4 thoughts on “Der er længe, længe til…

 1. Godmorgen, Marie!
  I dag er det Bertrams fødselsdag – han bliver 4 år. Jeg tænker på dengang vi gik og ventede ham – det var lige som nu, der var sne og is, og vi var stadig nye bilister. Det var meget at tænke på, men slet slet ikke så meget som første gang. Første gang, hvor man ikke bare skal føde et barn, men også have en ny identitet som Mor. Og man tænker ikke på andet – det næste halve år! Og det er kun godt, for det er en stor transformation, der skal finde sted, både sjælen og kroppen har meget at lære.
  Omvendt glemmer jeg aldrig den dag, hvor det gik op for mig, at selvom jeg var blevet Mor, var jeg stadig den samme indeni – Camilla var uforandret, men nu med mere til. Det var den dag, det gik op for mig, at jeg stadig har lyst til at tage på Roskilde Festival.

  Rigtig glædelig Jul til dig og dine! Jeg håber, lille ny kommer nogenlunde til tiden…..

 2. Hej Camilla, det er sjovt hvad du skriver med at du stadig var den sammen indeni, det er faktisk meget betryggende! Det har da bestemt været en af mine tanker: At jeg simpelthen vågner op med baby og ny personlighed…
  Tillykke med Bertram! Og hav en dejlig jul! 🙂 Kram.

 3. loove you. du e den eneste der kan finde på at stå op kl.5. Jeg vågnede også der bare for at rotere og rotere og rotere. Måske skulle jeg bare have været stået op. Hvis jeg havde været i kbh – ville vi have haft så mange hyggelige morgentimer sammen. Hils dem alle til jul – ved du glæder dig lige så meget som mig – og din far!

 4. Det havde helt bestemt været nogle meget hyggeligere morgentimer sammen med dig miss Janet!! 🙂 Og ja, næste gang: Stå op!!! Jeg tog en lille lur lidt senere, og det fungerede helt fint.
  Hils også hele den pukkelryggede på Marsvej, håber I får nogle gode juledage!

Kommenter:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s