Tiden flyver!!!

Den sidste måned af min graviditet synes jeg simpelthen at tiden sneglede sig forbi – eller også var det bare mig og mit tunge legeme… Men nu hvor Irma er kommet til verden: Er du tosset, hvor går dagene bare stærkt!!

Nu handler det selvfølgelig også om, at dagene mere eller mindre flyder sammen, fordi vi temmelig ofte er vågne til kl. 02 eller 03, og står op igen 4 timer senere. Og jeg har virkelig frygtet at jeg ville blive skør af de søvnforstyrrelser, men igen må jeg ånde lettet op over hvordan fysikken og psyken er indrettet – når det drejer sig om at Irma skal have mad, en ren ble, eller bare have en krammer, så dukker overskuddet bare op på helt magisk vis. Ret heldigt faktisk!

Vi havde besøg af sundhedsplejersken for første gang i mandags, og det var en ubetinget god oplevelse! Jeg er altså lidt misundelig på hendes naturlige (og ja, ja, professionelle!) tag på Irma. Både manden og jeg er nok lidt overforsigtige og tøvende, hvor hun jo har erfaringen til at vide hvad børn rent faktisk kan holde til. Nå, men lidt til fakta-bogen: Irma havde taget 500g på siden vi forlod hospitalet – vi mente jo nok vi kunne se det på kinderne, men det er da dejligt at få bekræftet. Derudover ser hun ud til at være dejligt veltilpas, hvilket jo er fantastisk at høre fra en prof 🙂

Lige nu sidder jeg og kæmper med at regne min barsel ud. Jeg har fået et skema fra min arbejdsplads, som skal udfyldes. Og nu er jeg lige i gang med at skrive til en konsulent i fagforeningen, da jeg gerne vil vide om jeg gør det rigtige. Vil jo helst ikke gå glip af nogle uger fordi jeg kvajede mig i udfyldelsen af et skema!! Men jeg synes altså heller ikke de gør det nemt – og hvorfor er det så lige jeg har udskudt det her projekt til efter ammehjernen har gjort sit indtog, det var jo ikke så kvikt, Marie… tsk tsk.

Reklamer

2 thoughts on “Tiden flyver!!!

  1. Nøj, jeg kan huske første gang vi fik en sammenhængende nats søvn… Glæd dig!

    Omkring ammehjerne vil jeg nu sige at det også kan ramme os mænd – det er nok snarere det at man skal holde 100% koncentration på den lille samtidig med at man ikke får sovet, der gør udslaget fremfor selve amningen.

  2. Synes faktisk også det giver mere mening at hjernekapaciteten er lig med søvnmangel og ikke mælkestrøm… 🙂 Jeg fortæller straks John at han også er undskyldt!!

Kommenter:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s