18 dage gammel

Så gammel er vores lille pige nu, og selvom vi endnu ikke har været forældre i 3 uger, er det gået utrolig hurtigt med at indstille sig på, at livet aldrig bliver som det var – det bliver til gengæld kun bedre 🙂

Vi har lige været en tur på Hvidovre Hospital med Irma, for at få tjekket hendes hørelse. Og alting så meget fint ud. Men jeg undres lidt over at det er nødvendigt at tage helt til Hvidovre for en test, der tager mindre end 3 minutter… Med det offentlige tager det mellem 1-1½ time hver vej, så det blev jo praktisk talt et dagsprojekt når vi først havde en tid kl. 12. Men med mindre der er et eller andet grueligt galt (banker lige under bordet her!!), så skal vi jo heldigvis ikke derud mere. Virkelig befriende – er ikke særlig pjattet med at være på sygehus.

Vi har derudover kastet os over “Projekt Sut”, som tilsyneladende slet ikke er så populært som vi havde troet. Jeg havde virkelig regnet med at vi næsten skulle være påpasselige med at give hende en sut, men indtil videre taber sutten både til babs og mors eller fars lillefinger. I dag på turen til Hvidovre tog hun dog for første gang rigtig fat om sutten, så måske er der håb forude.

Og så har jeg et par gange i den sidste uges tid oplevet en meget sær fornemmelse på egen krop – en følelse af at være fuld, eller sådan lidt mærkeligt ved siden af mig selv, simpelthen pga. træthed! Det har jeg altså aldrig prøvet før. Men jeg har så nok heller aldrig haft en periode i mit liv hvor jeg på den måde er blevet “forstyrret” i mit søvnbehov. Men jeg har vitterligt følt mig fuld, og ikke på den sjove måde – nærmere på den “jeg burde nok prioritere søvn frem for gæster, oprydning, tøjvask”-måden…

Kan godt mærke at det ikke er blevet verdens mest sammenhængende blogindlæg, måske jeg i stedet skulle have taget en lur… 🙂

Reklamer

9 thoughts on “18 dage gammel

 1. Kære Marie

  Velkommen i “jeg er ikke fuld – bare træt” klubben… 🙂 Det er helt “normalt” at føle sig unormalt træt.

  Tag en lur – når hun også sover – også selvom hendes lur er kl. 15.30 og John liiige er kommet hjem. Han vil nyde at betragte to så smukke prinsesser:-) Eller også så vil han bare flade ud foran pcen:-D

  Kh Mette

 2. Ja, sov sov sov – det gode gamle råd, sov når hun sover!!!!
  Det skal nok blive bedre, lige så snart I har en rytme. Du skal også huske på, at din krop jo slet ikke er sig selv, du er jo smæk fyldt med homorner og deruover er det jo ultra drænende at amme!

  Hvor er det et godt billede af Irma!

  Husk på: Du er for SEJ!

  Køs

 3. @Eirixon: Det havde helt sikkert også været 8 gange nemmere! Og det virker temmelig tosset at de to ting ikke ordnes på én gang!

  @Sabine: Ja, jeg glemmer jo nok at det faktisk er lidt hårdt at amme! Nu sov vi det meste af formiddagen alle tre, det var virkelig dejligt!!
  Tak Sabine!!

 4. Et suttetrick kan være at lægge hende lidt på siden med sutten og lægge en stofble el. lign. på den anden side til at støtte sutten så den ikke så nemt falder ud. Lidt ligesom hvis du ammer hende liggende.

 5. Vi havde gang i de første 4-5 slags sutter med Oskar før han kom frem til en, han gerne ville bruge. Så det kan også bare være fordi det er en “forkert” sutteform??

  og jeg er enig med alle de andre. sov sov sov sov sov og atter sov, vent med alt det andet, det skal nok komme. Du har trods alt lige været igennem en fødsel, skal amme og bliver udsat for alle mulige nye udtryk. Så mon ikke at rengøringen kan vente lidt endnu?

  Kh Pia

 6. Vi har 3 forskellige modeller på lager, men det er de helt små Pigeon-sutter, der nu endelig har vundet i Irmas mund 🙂

Kommenter:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s