“Det må vist være en rekord”

– Det er altså dejlige ord når de kommer fra en smilende sundhedsplejerske!

Irma sprænger simpelthen vægtkurven, og har forøget sin vægt med knap 25% på 11 dage – hun vejer nu 4 kg og måler 51 cm. Vi synes jo også nok at dobbelthagen blev mere markant og vi er også begyndt at bruge en større ble, da de små begyndte at lave mærker i lårbasserne – dejlige tykke lår! 🙂

Vi har som sagt lige haft besøg af sundhedsplejersken, og vores lille pige får bare så mange roser: Hun tager godt på, er god til at have øjenkontakt, er stærk og glad for at ligge på maven – man bliver jo så stolt som forældre! Og så er hun tilmed så småt begyndt at smile til os. Særligt når faren leger med hende og kysser hende i hele hovedet. Så bliver hun helt ekset og kan slet ikke få nok.

Men nu kalder den lille dame, så jeg skal finde piskefløden frem – var jo bare nødt til lige at skynde mig at prale 😉

Reklamer

5 thoughts on ““Det må vist være en rekord”

  1. Man må godt prale! Glæder mig meget til at se hende! Er der noget varmt og dejlig strik I mangler til hende, for så er et baby-projekt lige sagen for mig?

  2. @Charles: Det er også utrolig hyggeligt at være vidne til 🙂

    @Camilla: Jeg regner med at komme på onsdag og vise hende frem. Hmm… et strikkeprojekt, det lyder jo fantastisk. Min mor er i gang med at strikke hende en lille trøje, og hun har rigeligt med huer, så det kommer nok an på dine lyster 🙂

Kommenter:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s