Statusupdates

Jeg er vist lidt for meget på facebook, når jeg begynder at tænke i statusopdateringer: Alle sætninger starter med et verbum oppe i hovedet, og er bedst når de er lidt skæve, sjove eller oplæggere til spørgsmål.

Så i stedet for at opdatere min status 8 gange i timen, laver jeg lige et indlæg baseret på de updates der af forskellige årsager ikke nåede ud på min væg:

… synes det burde være ulovligt for p3 at spille dårlig musik når der ammes og radioen er udenfor rækkevidde..

…har virkelig lyst til slik – nogen der kigger forbi med skamfulde mængder af chokolade? (det kunne godt tænkes at jeg sender denne afsted alligevel…)

…har haft en lille pige fastknappet på babserne hele dagen, og ser frem til en nat med spændinger!!
Irma har simpelthen evnen til at spise for to den ene dag, og så næsten ikke være sulten den næste. Tak skæbne hvor gør det nas, når kroppen tror den skal sætte mælkeproduktionen i vejret, for så at blive temmelig skuffet dagen derpå. Da det skete forleden var jeg ude af stand til at lyne vinterjakken…

…har voldsomt lyst til selskab, men er ikke sikker på at Irma er enig…
Jeg skal nok øve mig på at sætte mit sociale behov lidt i baggrunden, og give min datter lidt mere ro. Det er en fornemmelse jeg har, at Irma nok er så pylret i dag fordi hun bare trænger til en afslappet dag herhjemme uden besøgende. Og lidt ærgerligt da jeg godt kunne have lyst til x-faktor-selskab…

…skriver nu med to hænder mens Irma for en stund i dag pludrer på spisebordet i stedet for at ville sidde på arm.

Og til noget lidt andet. Det kan simpelthen ikke gøres op i en statusopdatering… Jeg sad tidligere i dag inde i vores soveværelse og ammede – og fra sengen kigger jeg direkte ind i spejlet på vores garderobeskab. For at gøre det kort: Not my finest hour… På det tidspunkt havde jeg ikke været i bad (klokken var da også kun ca. 13), så morgenhår var stadig en faktor. Derudover havde jeg morgenkåbe på – ikke den sexede slags, men den praktiske, lune frotté-sag, som er fantastisk når jeg lige skal op og skifte om natten. Benene er ikke blevet barberet siden en gang sidste år – og vi skal vel at mærke tilbage til dengang i graviditeten da jeg stadig kunne nå ned og røre skinnebenene uden besvær!  Og håret trænger i høj grad både til farve og klip. Måske er det naturens måde at fortælle at det er for tidligt at blive gravid igen?…

Reklamer

3 thoughts on “Statusupdates

  1. Personligt har jeg aldrig forstået de der mennesker der får 2 børn indenfor et år – jeg kan i hvert fald ikke huske at have lignet én nogen gad at have sex med, indenfor de første 4 måneder…

  2. Pingback: Mødregruppe-premiere « Mor for første gang

Kommenter:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s