Oplevelser som førstegangs-mor

Nu ved jeg godt at overskriften indkapsler hvad bloggen handler om, men nogle oplevelser er altså i mine øjne mere førstegangs-oplevelser end andre…

I går da jeg var på udflugt med Irma, stod jeg med barnevognen på Nørreport og skulle skifte fra metro til S-tog, da jeg opdagede at elevatoren netop var gået i stykker. Heldigvis blev jeg reddet af en pige med samme barnevogn som mig – helt tilfældigt – som fortalte mig, at man sagtens kunne tage den op på rulletrappen. Ovenikøbet ville hun gerne vise mig hvordan man gjorde, ja okay, hun skulle jo også op, så det gav jo temmelig meget sig selv… Men efter lidt nervøs tøven sprang jeg ud i det – og det gik jo fint.  Det føltes virkelig som en premiere af de helt store…

Af en lidt mindre dramatisk karakter har jeg lige haft en klassisk barsels-oplevelse. Irma ligger her på spisebordet ved siden af computeren, så jeg kan sludre med hende og være online samtidig. Hun ligger og griner og hygger sig, og jeg læner mig frem for at kysse hende – og bliver gylpet i ansigtet…Tak min skat 🙂 Det er altså fantastisk præcision den unge dame har, jeg tror hun betragter min krop som en dartskive, og nu hvor kavalergangen har været bulls eye i flere uger, en hun gået over til at sigte efter 3×20-feltet – så i virkeligheden skal jeg måske være stolt over hendes evner?…

Og så har jeg kastet mig ud i lydbogens univers, det er lidt mere overskueligt at lytte til en bog end at gruble over hvordan man skal bladre og holde bogen med én hånd.. Og det er faktisk ret hyggeligt at gå og lytte til en oplæser. Men måske skal jeg lige øve mig i at finde de rette bøger. Den første bog jeg satte i anlægget var En utjekket mors hemmelige liv. Jeg havde tænkt at det skulle være en morsom og let oplevelse, og indholdsmæssigt rammende, men efter disk 1 var jeg nødt til at stoppe lytningen – det var simpelthen for ligegyldigt… Næste bog: Stenhuggeren af Camilla Läckberg. Indtil videre (kapitel 3) virker den ret spændende, men måske skal jeg næste gang sørge for at låne en bog, der ikke indledes med mordet på en lille pige…

Reklamer

7 thoughts on “Oplevelser som førstegangs-mor

 1. Åh nej, Stenhuggeren – den læste jeg også på barsel… og fortrød. Alt for barsk med småbørn i huset 😉 Har i denne uge så været dartskive for en syg dreng, ved ikke hvad der er værst, gylp eller opkast? Tror alligevel jeg løber med præmien 😛

 2. Jeg synes det er modigt at læse Stenhuggeren i starten af din barsel…

  Meget flot at Irma er gået videre til at ramme 3X20 – det er ikke helt nemt!

 3. Uh, stenhuggeren er min Läckberg-favorit – men noget hård kost.
  Jeg har nu lyttet til fasandræberne under madlavning i nogle måneder (pigerne skal jo ikke høre den, så det bliver ikke SÅ tit), og det er nu fedt, i stedet for ligegyldig radio!

 4. @Michala: Du vinder helt sikkert præmien, jeg har stadig opkast til gode…som man siger..

  @Marie: Jeg er skidemodig!! 🙂

  @Signe:Det er min Läckberg-debut – ved godt det er 3’eren, men det går fint indtil videre. Jeg vil meget gerne låne Fasandræberne når du engang er færdig.

  @Pauline:: Jeg synes nu ellers vi plejer at grine af de samme ting – jeg skyder straks skylden på oplæseren 😉

 5. Pingback: 2010 i statistik… « Mor for første gang

 6. Pingback: Anbefaling af blog: Moren - mor for første gang - BabyBusiness.dk

Kommenter:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s