GO IRMA!!

7 timer!! Så mange timer har jeg fået lov til at sove i nat – uden natteamning!

Det er simpelthen fantastisk, og denne formiddag har jeg fået ordnet alle papirerne i forhold til barselsorlov – endelig!! Det krævede åbenbart en ordentlig nattesøvn før jeg kunne ordne det… Men eftersom deadline er på fredag, er det vist meget godt at vi lige fik styr på det. Jeg troede ovenikøbet at jeg var ved at blive syg i går – havde ondt i halsen, var snottet og havde hovedpine, men alt er væk her til morgen. Utroligt så helbredende nattesøvn kan være 🙂

Og jeg havde endda den fantastiske oplevelse at give den lille frøken mad, skifte hende og lægge hende ind ved siden af faren, hvorpå de sov videre i næsten en time – og selvom jeg elsker min datter overalt på jorden, så var den time i morges noget ganske særligt. Jeg nåede både at være i bad, lave kaffe, spise morgenmad og netshoppe (hovsa…), og nyde stilheden helt for mig selv. Og synet af far og datter arm i arm var også lige til at blive glad i låget af.

Det bliver uden tvivl en helt fantastisk mandag! 🙂

Reklamer

4 thoughts on “GO IRMA!!

 1. Hvor er det cool!
  Og seje Irma – lige nu sidderf jeg og tænker det kan da simpelthen ikke være så vildt ikke at få sovet – så meget kan det da ikke påvirke en. Men jeg kender dig jo også og ved at du jo ikke er af den dovne-sovetryne-type. Så tænker jeg selv får et chok. Sidder her med en måned tilbage – og nyder min lille sukkermad og blødkogte æg og kop cacao. Og nu tror jeg sku jeg lige nyder det et kvarter mere – ingen grund til at skynde mig – det kunne jo snart blive noget jeg kigger meget langt og drømmende efter….

  Men SEJT Irma! Du bliver det bedste forbillede!

 2. Jeg synes bestemt du skal nyde din morgenmad og al den søvn du kan præstere – selvom man ikke kan sove på forskud. Men når det så er sagt er det fuldstændig ligegyldigt med den søvnmangel, for det bliver så fedt når din lille pige kommer! Så alt det der med “nyd den sidste tid” kan du altså stikke skråt op – glæd dig, glæd dig, glæd dig!! 🙂

 3. Åh, hvor lyder det godt. Håber Arthur kan samme kunst om en måneds tid. Bare én nat med fuld søvn ville da være skønt.

  Men jeg ved godt at jeg ikke skal klage, for vi er på mange måde også blevet velsignet med en nem baby – det er jo helt normalt at de også er sultne om natten.

  I øvrigt et lille tip: Hvis Irma skulle få et hys-anfald igen en aften, så KAN det hjælpe at give lidt sukkervand (ca 2 tsk). Men super hvis skråstolen kunne gøre det.

  Go’ dag til dig
  AD

 4. Du skal glæde dig, AD, det er fantastisk 🙂 Nu kører vi ikke disse nætter hver nat, langt fra – men hun sover stort set altid 5 timer i streg, lidt mad, og så sover vi videre. Og det er også fuldt ud acceptabelt.

  Det med sukkervandet vil jeg da overveje hvis de her ture er nogen hun begynder at få jævnligt. Det havde en virkelig positiv, afslappende effekt på hende da hun fik lavet sin PKU.

  Håber ellers du trives med Arthur!!

Kommenter:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s