Selskabspapegøjen

Irma har fået en ny favoritplads – skødepladsen. Herfra har hun perfekt udsyn til verden, og hun kan frit observere det aktuelle selskab. Torsdag i sidste uge var den store gennembrudsdag, jeg havde sagt ja til at deltage i en paneldebat, og her sad frøkenen på skødet gennem næsten hele mødet. Senere samme dag var vi til middag hos nogle venner, og her sad Irma og kiggede indtil hun bogstaveligt talt faldt i søvn i mit skød. Så er det altså ingen sag at have datteren med i byen!

Nu kommer det jo ikke som nogen stor overraskelse, at Irma trives blandt mennesker – hverken faren eller undertegnede siger nej til godt selskab, og vi er sjældent dem der forlader festen først (her skal dog lige bortregnes den sidste tid i graviditeten og disse måneder med Irma – særligt for moren…)

Men det er altså en fornøjelse at have min datter med til møde, som jeg havde i går, og få at vide at hun har god mødedisciplin – det er da hyggeligt 🙂

Nu sidder vi og venter på sundhedsplejersken, og vi skal have afgjort om Irma er vokset så meget som vi tror – I skal nok få besked…

Reklamer

Kommenter:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s