Professionelt visit

Så havde vi besøg af sundhedsplejersken i forgårs. Vi er blevet tilskikket en utrolig sød en af slagsen, så det er et besøg jeg virkelig ser frem til. Irma er nu officielt vokset 10 cm og måler 57 cm! 10!! På to måneder – det er helt vildt som hun skyder i vejret.

Nu tror jeg så det skal tages lidt med et gran salt, hun var jo ikke meget for at strække sig ud i den første tid, så vi er begyndt at tro, at hun var lidt mere end 47 cm ved fødslen.

Men vægten snyder i hvert fald ikke, og hun vejer nu 5800 gram og har altså taget 3 kilo på siden vi forlod hospitalet – men det er altså også lidt af en dobbelthage hun er ved at udvikle 🙂

Vi havde ikke afsindigt meget at tale med sundhedsplejersken om, da alting ligesom bare kører – synes vi. Men vi spurgte hende bl.a. om hvornår vi må tage hende med i svømmehallen. Min veninde og jeg har forsøgt at blive kloge på hvad anbefalingerne er, men nogle steder står der at de skal veje over 4kg, at deres navle skal være helet, eller at de skal være 3 måneder. Og først nu er vi blevet kloge på hvorfor der er denne 3 måneders-ting – og det er jo selvfølgelig pga. vaccinen!! Så nu venter vi indtil hun er blevet vaccineret, bare for en sikkerheds skyld.

Vi fortalte selvfølgelig også stolt om vores datters gode sovehjerte, at hun nu hele to gange har sovet 7 timer i træk og, at vi efterhånden har lavet et aftenritual hvor vi aften-hygger inde i soveværelset, skifter hende, giver hende aftenbabs og lader hende falde i søvn imellem os, hvorefter vi løfter hende over i vuggen. På denne måde går Irma sådan set i seng samtidig med os, og det var her sundhedsplejersken mente, at vi skulle forsøge os med at komme hende tidligere i seng.  Men da vi prøvede kræfter med det i går nat, resulterede det i, at alt gik galt! Hun vågnede rigtig mange gange, og jeg var oppe og skifte hende om natten, hvor hun tisser ud over det hele og må skiftes fra inderst til yderst…virkelig dårlig timing. Så nu kører vi vores eget system igen, og vi er helt sikre på, at det med at gå tidligt i seng nok skal komme når tid er! Nogle gange skal man nok bare stole lidt mere på sig selv…

Reklamer

2 thoughts on “Professionelt visit

Kommenter:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s