Vokseværk og barselsprojekt

Irma ligger på sin dyne her ved siden af mig og slapper af. Ja, det vil sige at hun ligger med næsten lukkede øjne og bakser rundt med ben og arme, strækker sig i ét væk! Dette er mange gange grunden til at vi står op, fordi jeg stadig mangler at aflæse hvad de her spjæt betyder… Hun ligner vitterligt en der ikke kan være i sin egen krop, og som kæmper for at gøre den bare lidt større…Og jeg kom til at tænke om babyer mon har vokseværk?? Jeg kan huske den fornemmelse fra min barndom, at kroppen værkede og at der var uro i benene.  Hvis de har, vil det i hvert fald forklare Irmas morgen-spjæt!

Jeg har desuden sat mig for et yderst ambitiøst barselsprojekt – men måske det skal hedde et ammeprojekt, jeg tror ikke min krop vil sætte pris på denne sag efter endt amning… Jeg tror simpelthen aldrig jeg har været så lækkersulten som jeg er i øjeblikket, og så tænker jeg at sukkertrangen kan bruges konstruktivt, som en slags samfundshjælp…

Jeg har tænkt mig at smage på alle de chokoladebarer der kan købes i velassorterede kiosker, alle dem, som jeg tidligere ikke kunne drømme om at købe, og anmelde dem her på bloggen. Det er jo mest for jeres skyld…sådan da 😉

Barselsprojekt #1:
Fransk nougat-bar (har desværre glemt navnet, men det er den med indpakningen i det franske flags farver, med mørk chokolade)
– Den kan bestemt anbefales, men den kræver altså gode tænder! Og så er det ikke en jeg ville spise mange af, nok fordi den er så simpel som den er, det er jo sådan set bare chokoladeovertrukken fransk nougat.

Brejk (hvordan kan man finde på at lancere en chokoladebar med det navn i Danmark?? Lidt ligesom Ikea der sælger varer med navnet kneppe…)
– Jeg synes faktisk den var overraskende god. Masser af karamelcrunch overtrukket med mælkechokolade.  Den er lidt sej i det, på en gode måde (ikke på den gamle måde…) Så den kan altså sagtens spises, navnet til trods…

Reklamer

6 thoughts on “Vokseværk og barselsprojekt

  1. Jeg kan godt huske det der med at være lækkersulten….
    Hmmm, er det nu jeg skal minde dig om at jeg ganske bestemt havde en specialaftale med Undergroundis, da jeg ammede vores ældste dreng;-D Isen sidder som bekendt stadig på udvalgte steder på min krop. Så et godt forslag til dit barselspojekt kunne være at du skulle gå til en kiosk langt væk fra, hvor I bor…;-)

    Knus Mette

  2. Mary jeg tænker også det projekt er en glidebane! Shit det lyder farligt! Lov mig at du tager et billede af dig selv også hver uge og lægger det på bloggen. Så skal vi nok sparke dig hvis det går galt! Og du pludselig sidder for enden af glidebanen;) kunne du ikke producere noget og uddele smagsprøver til dine faste læsere? Så kan vi jo alle smage?!!

  3. Jeg ville ønske jeg kunne projicere chokolade til Nordjylland, det kunne dælme være smart! Og det med billedet er en meget god måling, spejlet er ikke altid en troværdig kilde 🙂

  4. Pingback: Motion?? « Mor for første gang

  5. Pingback: The wonders of polenta! « Mor for første gang

Kommenter:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s