Babybrunch og gode råd

Jeg har jo fuldstændig glemt at blogge om denne uges babybrunch i Tivoli. Det var en event arrangeret af Babybusiness, og det var utrolig hyggeligt! 150 kvinder + barnevogne + børn i Tivolis akvarie under koncertsalen. Vi ankom til veldækkede borde og fyldte goodiebags – slet ikke dårligt!

Der var oplæg v. Andrea Rudolph om kemi og den farlige verden vi lever i (oplægget var sådan set okay interessant, der var bare ikke så meget nyt i det), oplæg fra Babybusiness’ stifter selvfølgelig, og så var der stort lotteri. Alt i alt en ret hyggelig måde at bruge en onsdag formiddag på 🙂

Dagens gode råd kommer af ren og skær frustration… Når jeg ammer og sidder foran computeren, er det utrolig nemt liiige at komme til at netshoppe lidt. Jeg har haft utrolig mange besøg af pakkeposten i de sidste uger… Så da jeg efter bad her til morgen skulle have rent tøj på, blev jeg lidt trist da jeg opdagede at ikke mindre end 3 af mine nye bluser har fået fine nye pletter på sig… Her kommer rådet: gylp pletter!!! Og hvis andre end mig har en lille gylpetrold, så sørg lige for at skylle tøjet af inden I smider det til vask!

2 thoughts on “Babybrunch og gode råd

  1. Hej Marie

    Hvor er jeg glad for at læse, at du hyggede dig til BabyBrunch i Tivoli. 🙂 Det var jo netop hele meningen med arrangementet: En god måde et hygge en onsdag formiddag!

    Apropos gylppletter på tøj. Den slags pletter har jeg i samme kategori som pletter fra solcreme på tøj. 😦 Jeg fik mange gode råd på den front i et tidligere blogindlæg. Måske nogle af dem kan bruges på “allerede vaskede pletter”?

    http://www.babybusiness.dk/saadan-fjerner-du-solcreme-paa-toejet.html

  2. Hej Anette
    Tak for tip – jeg vil undersøge om noget af det kan bruges! Det kan ikke ligefrem blive værre 🙂

Kommenter:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s