nr. 51

Dette er indlæg nr. 51, og jeg synes efterhånden jeg reelt kan kalde mig selv for blogger. Det er ligesom om jeg er nået til en grænse, mentalt i hvert fald – nu er bloggen for alvor indviet – og jeg er glad for at se på min statistik at så mange læser med! 🙂

I de her dage er jeg helt absurd begejstret for at bo på denne side af sundet. Mine kære svigerinder i Jylland fortalte mig nemlig at der igen faldt en kæmpe dyne sne forleden hos dem. Og jeg kan glæde mig over at alt sneen her er smeltet (det meste altså…der ligger jo stadig de der grimme grå-grumsede klatter hist og her). For mit eget vedkommende synes jeg det er fantastisk – foråret er på vej og barnevognens snekæder kan pakkes væk…

Jeg får set nogle nye ting når jeg går ture med vognen – nu har jeg ellers boet det samme sted i over 5 år, og burde da have udforsket egnen, men alligevel er der plads til overraskelser, og det er jo bare fedt. Forleden blev jeg dog en smule mere overrasket end jeg havde forventet. Jeg gik på en sti, langs en sø ved Christiania som jeg har gået på før – men tilsyneladende havde jeg glemt hvor den endte! Da jeg nåede stiens slutning (og her troede jeg at den løb parallelt med en vej, der stort set fører hjem) var jeg mindst 4 km hjemmefra, ups! Ammehjerne møder dårlig stedsans – virkelig dårlig kombination!!

Men det gode ved at gå disse sindsygt lange ture er jo, at mit barselsprojekt møder ny berettigelse…

Barselsprojekt #3:
Her er der to chokoladebarrer som eksisterer fordi “når noget er godt, så må dobbelt så meget være dobbelt så godt”…
Toms skildepadde-bar: Dette er rent faktisk bare 4 mini skildpadder på række, ikke den helt store revolution. Og jeg synes egentlig at en skildpadde kan smage ret fantastisk, så jeg blev lidt skuffet da jeg allermest fandt den her bar for vammel… Den kræver et seriøst stort glas mælk!!

Kit Kat Chunky: Hmm.. Kiksekage som bar? Nejtak! Den ryger også på den vamle liste… Den er tilmed ikke egnet som dele-bar, da den faktisk er helt umulig at knække – og i dette tilfælde havde det ellers været et plus.

Måske er der en grund til at disse barrer ikke sælger lige så godt som Mars og Snickers…?

4 thoughts on “nr. 51

  1. Tillykke, det går da stærkt med at få postet nogle indlæg 🙂
    Jeg synes nu de der skildpaddebarer er OK – men jeg kan selvfølgelig også klare en hel pakke skildpadder (med 4 stk i normalstr.) uden at få kvalme…

  2. Ja, jeg havde lige en produktiv blog-dag.
    Det er altså imponerende med de skildpadder Signe, men så har du nok en kvalmegrænse på et helt andet område end mig… 😉

  3. Uhhh, jeg er ellers vild med de der chunky! Det gør ikke noget at de ikke kan deles, så er der jo mere til mig 😉 Totalt god som “håndmad” når jeg går tur med vogn + barn 🙂

Kommenter:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s