Hip hurra…

Fødselsdagstid er statustid.. I de sidste år har jeg gjort status på min fødselsdag og i år er ingen undtagelse. Men hvor jeg sidste år på denne tid brændende ønskede at blive gravid, er det meget surrealistisk at jeg nu har min smukke datter liggende her ved siden af mig!! Så status er, at jeg først og fremmest er blevet MOR i det forløbne år. Det er uden tøven det største og det bedste der er sket for mig. Nu skal jeg naturligvis ikke forklejne min bryllupsdag, men hvor den dag var en fejring af kærlighed, er Irma jo resultatet af samme (okay, så gik der lige lægeroman i den, men det er jo sandt!!).

Hmm… med moderskabet følger barslen. Åååhh den fantastiske barsel 🙂 Ja, jeg har altid troet at jeg ville være den type, der skulle have mindst muligt barsel, og skynde mig tilbage til arbejdet, men jeg må nu indrømme at det slet ikke gør noget med sådan et break i karrieren. Jeg er ikke holdt op med at være ambitiøs, men jeg har absolut andre krav og ønsker til mit fremtidige arbejdsliv end før jeg fik Irma.

Jeg kan vel i virkeligheden godt være pænt tilfreds med hvad jeg har opnået i mine 31 leveår. Og det at jeg nu har min egen lille familie er absolut det største plus i statusbogen 🙂

– Har i øvrigt set på DMI at de siger at 11. marts bliver tåget og kold…ups! Jeg synes ellers jeg havde været meget rar i år…

6 thoughts on “Hip hurra…

 1. Hjertelig tillykke med fødselsdagen, kære Marie.
  Ja, det er utroligt, hvordan ens verdensbillede kan ændre sig så radikalt, og ikke mindst bekræftelsen af, at ønsker kan blive til virkelighed.
  Jeg ønsker dig alt det bedste med det nye år af dit (og Irmas) liv.
  Vi ses inden så længe.
  Kh. Nina

 2. Tillykke med fødselsdag og familie 🙂 Jeg genkender det du skriver om barsel kontra arbejde, jeg er begyndt at ha’ krise over at jeg nogensinde skal være væk fra min søn selvom jeg elsker mit arbejde. Inden jeg fødte tænkte jeg også over om jeg mon ville få barselspip, og det har jeg da også haft i perioder, men aldrig på den måde hvor jeg hellere ville arbejde (ville helst sove, se film og læse bøger!). Min barsel slutter heldigvis først til sommer, så jeg prøver at nyde tiden. Glæder mig forøvrigt til at læse nyt fra din chokobar-test, det er lige noget for mig 🙂

 3. @Nina: Tusind tak – og ja, du kan kun glæde dig! (hvis det altså er noget du også drømmer om ;-))

  @Signe: Du er og blir en fødselsdagstosse! Tak dejlige søster!! 🙂

  @Ully: Ja, det er fedt som man kan blive positivt overrasket – jeg synes i hvert fald at Irma er verdens bedste selskab! Og jeg satser på at vende tilbage til chokotesten meget snart, der gik bare lige kage i den… sådan er det jo på fødselsdage 😉

 4. Kagetest tør jeg altså ikke kaste mig over, så kommer de sidste graviditetskilo aldrig af 🙂
  – Men jeg kan dog anbefale kagebordet hos Tante T i Viktoriagade!!

Kommenter:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s