Pasning af barselsprojekt!

Nå, vi må jo til det, jeg har absolut holdt jer hen for længe!

Barselsprojekt #4:
Center-bar: I stedet for den klassiske Center-rulle (som jeg aldrig har været så pjattet med) fås Center nu som en lille fiks bar med 3 stykker karamelfyldt mælkechokolade. Mums! Faren ved at den nu er så lille er, at man ikke kan nøjes med at købe én… men heldigvis er de tit på udsalg i Netto!

Crunch – hvid chokolade: Her må jeg jo tilstå at jeg har “prøvesmagt” denne bar temmelig mange gange… Det er absolut en af mine favoritter. Og jeg tror altså ikke engang det er særligt god chokolade, men knasende hvid chokolade bør ikke fornægtes 🙂

Dajm – nu på rulle: Igen er vi ikke ude i en kvalitetsbar, men der er et eller andet ved Dajm, der gør at lige meget hvilken form den kommer i, så er det bare godt. Rullen er hermed godkendt.

Dumle – nu ligeledes på rulle: Marabou har åbenbart genudgivet al deres chokolade i ruller…og jeg synes faktisk det er ret godt. Indpakningen stinker dog lidt, man tager ikke lige et par stykker og lægger resten væk, for papiret går op og de kære små chokolader ryger ud i tasken (kan I fornemme at det skete for mig?…) Men indholdet er skam helt i orden. Jeg synes jo Dumle er bedst i original form og ikke med lakrids- eller anden funky smag. Klassikeren holder!

Brazil mini: Okay det her er godt nok en pose, men jeg håber I kan tilgive mig?! Konstellation med mørk og lys chokolade + skum er bare sindsygt godt. Carletti er jo ret kendt for deres skumproduktioner, og Brazil’en overgår i min bog både bananer og mus. Men nu har jeg også en svaghed for chokoladeovertrukket skum (er fx også ret vild med chokolade-svampene i bland-selv-slik…)

Og lad mig så lige runde projektet #4 af med at indskyde, at jeg altså ikke har testet disse på én dag… 😉

Reklamer

7 thoughts on “Pasning af barselsprojekt!

  1. Du er lige omkring alle mine favoritter i denne omgang 🙂
    Den der Brazil-ting har Netto haft som spotvare i denne uge. En pakning med tre styks, og dem er der røget et par stykker af på Vesterbrogade. Mums! Den hvide Crunch har jeg også onduleret min del af i løbet af årene 😉

  2. Os mig! Jeg kan tilgengæld bryste mig af, at jeg ikke har spist slik, chokolade eller kage i snart 4 uger 🙂

  3. Jamen Sabine dog, hvad skal vi stille op med dig?? Kan vi måske masseproducere din rygrad så der er lidt til os der er bygget som en regnorm?…

  4. Når du nu ikke udelukkende tester barer, kan jeg anbefale de to nye guldbarer (i stor), hhv. lys med knuste dronningemandler og mørk med knuste pariserlinser. De er totalt mormor-agtige, men i version 2010 – mums!

Kommenter:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s