Nostalgitrip…

Da min niece for nylig fyldte 10 år, fejrede vi hende ude hos mine forældre – rigtig hyggelig aften.
Jeg sad på et tidspunkt ved siden af min søster, og vi sad og bladrede igennem billederne på  hendes digitalkamera. Og fra d. 25. december kunne vi se at hun møjsommeligt havde taget billeder af al julefrokostmaden, og lige efter billedet af sylten, fulgte et billede af Irma og jeg på barselsgangen…(et par timer senere dog…) Da mine forældre var her til min fødselsdag sad jeg også og bladrede i min mors kamera, og hun havde sågar taget billeder af den store mave kl. 16.30 (3 kvarter inden vandet gik), og de billeder blev sjovt nok efterfulgt af en nyfødt pige med sok på hovedet…

Og pludselig er der gået næsten 3 måneder, og min lille tyksak fordriver dagen med for det meste at smile til sine forældre – livet er sgu ikke så tosset 😉

Forleden var jeg på cafe med en veninde og her skulle babyalarmen tages i brug for første gang…Det er altså nervepirrende at lade min sovende pige stå ude på gaden og overlade hende til en lås på barnevognen og en babyalarm! Jeg var vist ude og kigge til hende 5-6 gange til trods for at jeg kun kunne høre biler der kørte forbi og folk der småsnakkede. Irma sov fra det hele og ænsede ikke at hendes mor var ved at få et nervesammenbrud… Tror lige jeg skal oparbejde lidt tiltro til den babyalarm, ellers kan det vist være ligemeget.

Reklamer

2 thoughts on “Nostalgitrip…

  1. Øhhh, hvad er fidusen med den sok, var hospitalet løbet tør for huer? 🙂
    Mine svigerforældre har heller ikke tømt deres kamera siden jeg fødte for snart 7 måneder siden! Tror ikke de bruger det så tit…

  2. Åbenbart noget med at Libero engang sponserede huer til Hvidovre, men efter de er holdt op, er de bare gået over til at bruge sokker… Sødt ser det ud 🙂

Kommenter:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s