Altandebut

Tilsyneladende er jeg blevet ramt af en eller anden form for maveinfektion – i hvert fald har min bedste ven siden kl 04 i nat været toilettet… Forlod kun det lille rum for at amme…spændende nat/morgen! Og jeg tror ikke det er klogt at bevæge mig ret langt væk fra min bedste ven i dag – og derfor kommer Irma ikke ud på sin daglige gåtur. Så nu skulle det være! Vi har omtrent verdens mindste altan, men der er lige plads til en lift med en lille pige i. Så nu sidder jeg her i køkkenet og prøver at lade være med at stirre på babyalarmen, men det er dælme svært!!

Der er også kommet et par piv fra hende undervejs, dog ikke noget som en sut ikke kunne klare. Men jeg bliver altså nødt til at øve mig i at have hende liggende lidt væk fra mig – jeg har været ude og kigge til hende flere gange og haft tanker som “har hun ikke lidt for kolde kinder?”, “er dynen mon lun nok?”, “blæser det for meget på hende?” – selvom jeg kan se, at hun umiddelbart både ligger og har det godt. Var der nogen der sagde pylre-mor?…

4 thoughts on “Altandebut

  1. Stakkels dig! Ikke sjovt at ha’ dårlig mave, når man har en lille baby at tage sig af! Du skal nok vende dig til den babyalarm! Vores er nærmest slidt op 🙂 Drømte forøvrigt i nat, at jeg var gravid med tvillinger … for satan et mareridt! Køs glæder mig til at se dig snart!

  2. Først: Rigtig god bedring med maven. Intet værre end at være syg når man også skal passe de små pus.

    Dernæst: Du lærer lynhurtigt at slappe af og stole på babyalarmen. Tog mig et par dage og så kunne jeg godt “give slip” – og husk: de sover så dejligt derude i den friske luft og dufter også xtra skønt når de kommer ind igen 🙂

  3. Tak for jeres søde hilsner 🙂 Bedringen er ikke kommet endnu, men jeg håber at søvn er kurerende.
    @Sabine: Ja, hold lige tvillingerne fra døren…glæder mig også til at se dig.

    @AD: Hun sover nemlig allerbedst udenfor! Jeg har bare vænnet mig til at gå med hende på hendes lange lur – godt at vide at øvelse gør mester 😉

Kommenter:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s