Tidsudvikling…

Der er altså sket noget med tiden efter jeg er blevet mor. Det er ligesom om at alle timer i døgnet nu bliver udnyttet til fulde. Og dermed mener jeg jo ikke, at jeg aldrig har været travl eller effektiv før, men det her er ligesom noget andet… Irma sover formiddagslur i sin lift i soveværelset og mens hun har sovet har jeg virkelig fået noget for hånden. Først og fremmest skulle det jo lige nydes at det er søndag og at vi har fået en måneds gratis abonnement på Politiken af mine forældre – så vi startede med at drikke kaffe og læse lidt avis. Herpå har jeg bagt boller, lavet hjemmelavet pesto, pottet et par planter om, støvsuget køkkenet, tømt opvaskemaskinen, ryddet lidt op og er næsten færdig med Den store søndagskryds – og så selvfølgelig blogget lidt… Det er sgu da en ret effektiv søndag formiddag 🙂

Og så har jeg simpelthen fået lov at låne en bæresele af nogle gode venner! En fin Babybjörn, som bare er vildt nem at have med at gøre. Jeg kan godt mærke at Irma lige skal vænne sig til at sidde i den, men hun er ikke utilfreds med sin nye plads. Og det er bare SÅ skønt at kunne have begge arme i brug – og samtidig have datteren helt tæt på!

(Og det let maniske udtryk viser altså hvor begejstret jeg er for selen…)

Reklamer

4 thoughts on “Tidsudvikling…

  1. Hvor dejligt at du bærer hende 🙂 Den nærhed er efter min mening noget af det fineste man kan give sit barn. Jeg er selv rigtig glad for at bære i vikler, som støtter både barn og bærers ryg lidt bedre end seler (og der er ingen tidsbegrænsning på hvor længe baby kan holde til at sidde i viklen). Jeg giver gerne en demo hvis du er interesseret 🙂

  2. Jeg har prøvet kræfter med en slynge, men jeg synes ikke det føltes særlig trygt – men det er jo sikkert bare fordi det er ny følelse. Og en demo kunne da være meget sjov 🙂

  3. Man sidder skam godt fast, både i slynge og vikle 🙂 Jeg er også mest glad for viklen, der sidder man nemlig helt fast, faktisk på samme måde som i bæreselen, bare bedre støttet. Hvis du har mod på det siger du bare til 🙂

  4. Tak! Det skal ikke være lige nu dog – ligger nu inde med to bæreseler og en slynge, så jeg venter lige med at udvide udstyrsparken yderlegere… 🙂

Kommenter:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s