Hvor meget må hun egentlig sove??

I det sidste stykke tid har vi været velsignet med en datter, der sover igennem om natten! Det er helt fantastisk og lige til at prale med. Og i nat sov hun intet mindre end 10 timer i streg – fra 22-08!! Havde temmelig sprængfarlige babser her til morgen… Halvanden time i vågen tilstand og hun var klar til en lille formiddagslur – hun havde jo også både spist og skidt, ganske udmattende morgen 😉

Formiddagsluren varede intet mindre end 3 timer – jeg var kun ude og gå i halvdelen af tiden, og Irma kunne uden problem sove videre i sin voksi med åbent vindue og håndværkere udenfor… Nu havde hun så været vågen i 2½ time, og skulle lige spise igen – og faldt i søvn i mine arme…Altså! Sig mig, har jeg en sovetryne af exceptionel karakter eller er det helt normalt? Vi nærmer os et næsten bekymrende stadie synes jeg…

Reklamer

7 thoughts on “Hvor meget må hun egentlig sove??

 1. Det siges at de vokser en del, når de sover – såååå det kan være at hun er ved at blive lidt længere?? NYD det – jeg var IKKE så heldig – mine børn sov aldrig dagen væk. Knus Mette

 2. Ja måske hun bare skyder i vejret, må vist måle og veje hende inden længe 🙂

  @AD: Pudsigt du skriver det med tigerspring, det har vi snakket en del om i min mødregruppe – og hvis jeg kan være så heldig at Irma simpelthen sover igennem sine, i stedet for at græde, så er det da helt utroligt!!

 3. Sigrid sov også næsten hele tiden. Hun var så nem at hun var med i skole. Når hun var vågen lå hun bare og så sig lidt omkring , blev ammet igen og lagde sig så til at sove.

  Omvendt var det også meget sjældent hun tog en tudetur, vi blev nærmest forskrækket og troede hun var syg de første par gange de skete. Hun var så også ca et år før hun grinte første gang. og smil var også en sjældenhed.

  Oskar var tilgengæld meget vågen, og græd og skreg som en vild. Men også meget glad når han så var glad.. så jeg tror bare at du skal læne dig tilbage og nyde at Irma kan lide at sove, spiser og er glad.

  kh Pia

 4. Du har nok ret Pia, det er nok bare den bekymrede førstegangsmor, der viser sit grumme ansigt her – kan næsten ikke tro, at alting bare kører… 🙂 Og jeg vækkede hende da også i morges da hun havde sovet i 12 timer…

 5. Det lyder da også helt vildt!!!! Men nyd det nyd det nyd det… forhåbentlig varer det ved. Så længe hun jo tager på ,så er der jo ingen problemer i det.
  Hvornår har i sundhedsplejerske næste gang? Husk at skrive spørgsmål ned og samle sammen til når hun kommer.
  Knus Sabine

Kommenter:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s