Mor med voksentid

Nu er vi officielt forældre med voksentid – det kører på 6. døgn, og det føles meget voksent. Og skal nydes lige så længe det varer 😉 Irma bliver for tiden puttet kl. ca. 21, og sover lige til næste morgen. Her til aften lagde jeg hende endda til at sove kl. 20, så må vi se hvor længe hun sover. I synes måske nok, at jeg skriver lige rigeligt om søvn og sovemønstre, men det fylder bare så meget!

Men der skal selvfølgelig være en hale ved at den lille dame sover i 10-11 timer hver nat: Hun spiser hele tiden i vågen tilstand!! Jeg ved nu godt at det absolut er forbudt at klage når nu man har en datter med så godt et sovehjerte, så det holder jeg fluks på med! Det her med voksentid er altså virkelig en ny epoke i det her med at være forælder. Jeg mærkede det for alvor i onsdags da vi havde nogle venner på besøg. Jeg brugte lige 20 minutter på at amme Irma og putte hende, og så kunne jeg smutte tilbage til vennerne og sludre i nogle timer. Måske lyder det tosset, men det føltes virkelig som et mor-øjeblik. Det her med at barnet sover i rummet ved siden af, mens vi drikker kaffe i køkkenet. Jeg ved ikke hvordan jeg skal beskrive det på andre måder – følte mig med ét mere voksen.

Ugen der kommer byder på flere nye ting med Irma. Jeg skal prøve at lave noget tumlastik med en veninde og hendes søn, der er 5 dage ældre end Irma, og på fredag er planen, at vi skal i babybio med mødregruppen. Jeg er meget spændt på begge dele, og håber hun synes det er sjovt. Og i morgen skal den sidste dag i påskeferien nydes inden manden igen skal på arbejde.

Glædelig påske! 🙂

Reklamer

Kommenter:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s