Svømmehalsdebut

Dagen er oprunden! I dag var vi i svømmehal for første gang.

Inden da måtte jeg lige undersøge om vi levede op til outfits-kravene. Jeg var i Engby her til formiddag, en butik med alskens børneudstyr, og her fik jeg at vide, at jeg højst sandsynligt ikke ville blive godkendt (!!!) i svømmehallen, hvis jeg troppede op med Irmas numse pakket ind i en éngangs-badeble. Det var ellers det jeg troede de var lavet til, men sådan er det åbenbart ikke. Nej, de er skam til strandbrug. Okay siger den nye mor, som jo er så blank på dette område, at jeg ikke tør andet end høre efter. Så jeg køber nogle badebukser – med skørt på – man er vel en lille prinsesse 🙂

Det viser sig dog at de tilsyneladende ikke er så politi-agtige i Kastrup Svømmehal, og jeg ser flere andre mødre, der har deres poder med, iført éngangsbleen. Jeg forestillede mig ellers et scenarie med mødre og grædende børn, der bliver forvist fra svømmehallen pga. forkert påklædning…

Jeg har gået og frygtet hele logistikken omkring svømmehallen; i hvilken rækkefølge gør man sig klar?, hvor kan jeg lægge hende mens jeg selv bruser og tager badedragt på? Men der var styr på sagerne derude. Der hang autostole på væggen, som er foret med en slags liggeunderlag, så de er bløde og lune og egnede til nøgne børn svøbt i håndklæder. Og de er til fri afbenyttelse. Jeg var i svømmehallen med to af pigerne fra mødregruppen, og det gør selvfølgelig også logistikken en del nemmere, at man lige kan hjælpes ad, og kigge efter hinandens børn. Men med autostolen, er det sådan set ikke en umulig opgave at være derude selv, hvilket jo er meget rart at vide.

Endelig kommer vi til bassinet, her er forholdsvist mange, men man kræver jo ikke så meget plads med sådan nogle små bebser, så vi kan sagtens boltre os alt det der er behov for. Varmtvandsbassinet er i et separat rum fra resten af svømmehallen, så også rumtemperaturen var skruet en del i vejret. Irma synes jo i forvejen det er skønt at være i bad, men at kunne møffe så meget med benene, og både ligge på maven og på ryggen, tror jeg bestemt hun synes var sjovt. Hun var super-opmærksom i al den tid vi var i vandet, og jeg synes næsten jeg kunne fornemme hvor meget hun suger til sig med nye indtryk. Jeg tror vi er i bassinet i 25-30 minutter, og alle vores 3 børn når at gylpe i vandet, flot unger… Og vi får også alle tre taget mod til os og dykket med dem – ingen gråd, kun let overraskede udtryk 🙂

Ude ved bassinet er der også puslebord og små vaske med brusere hvor man lige kan lynvaske børnene – på med lidt babyolie og et håndklæde og vi var klar til omklædningsrummet. Det er så her det skal gå lidt stærkt, for vi kan jo godt regne ud, at de højst sandsynligt er ved at revne af sult og begynder at brokke sig meget snart… Så efter max 10 minutter sidder vi og ammer i svømmehallens dertil indrettede rum – og føler os lidt usmarte fordi vi alle 3 har glemt, at vi nok også selv ville være sultne efter en tur i svømmeren..

Jeg havde jo troet at sådan en tur ville få Irma til at gå helt omkuld af træthed, men jeg synes nærmere det har haft modsatte effekt. Hun faldt da i søvn i vognen på vej hjem, men vågnede til dåd det minut jeg trådte indenfor dørene. Hun har været fuld af pep i næsten 5 timer før hun nu endelig har overgivet sig. Men til gengæld har det været pep på den fede måde – hun har grinet og pludret som aldrig før. Så selvom hun åbenbart ikke bliver kørt træt af den slags motion, så skal vi helt sikkert afsted igen, hun synes jo tydeligvis det var en fest!

Jeg beklager det uhyre lange indlæg, men det har jo været en oplevelsesrig dag.. 😉

Reklamer

Kommenter:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s