Lykkelig?

ADVARSEL: pladderromantik forude…Viderelæsning på eget ansvar!! 🙂

Jeg var engang til et foredrag i min fagforening – jeg kan egentlig hverken huske oplægsholderens navn eller hovedbudskab (og jeg mindes også at blive fælt irriteret på ham i løbet af hans oplæg) MEN på et tidspunkt spørger han ud i salen: Er du lykkelig? Andre mennesker har da til tider stillet mig det spørgsmål, men det var præcis i denne sammenhæng at jeg nøje reflekterede over det. Det er jo ikke sådan noget jeg lige går og tænker over i hverdagen, men n0gen gange bliver jeg ramt af lidt zen (det kræver jo velsagtens lige 5 minutter til refleksion, hvilket jo ikke er tit man har det…), og her må jeg jo faktisk indrømme at der kommer et stort rungende ja til det spørgsmål.

Som tingene ser ud lige nu, har jeg simpelthen ikke noget som kan slå et skår i den opfattelse. Og det er da sådan set meget godt gået synes jeg. Og for lige at gøre regnestykket op, kan jeg fortælle at jeg jo har verdens bedste familie – det kan muligvis godt være der er andre derude, der tænker “jamen, det har jeg da”, men ak, det er faktisk mig, der vinder her 😉 Dertil har jeg også nogle helt fantastiske venner! Og det er så nu at det her indlæg lugter lidt af pral, men helt reelt, så ridser jeg jo bare fakta op, og det må man vel gerne…

Og så er der jo alt det andet, det gode job jeg skal tilbage til i september, de søde kolleger, og sikkert en masse andet, som jeg lige nu har glemt i ren lykkerus…aj okay, så kom jeg lige ned på jorden igen 😀 Men god weekend derude, solen skinner og der er Mads & Monopolet – det tegner allerede godt!!

Og så har jeg fundet en smutvej, så jeg både kan passe barselsprojekt og smide de ønskede kilo – hvis jeg bare spiser mindre mad, så kan jeg godt blive ved med at spise chokolade!! (nej nej, bare rolig, helt blond er jeg ikke – men kroppen kræver simpelthen chokolade, og man skal vel lytte til sine sanser!?)

Barselsprojekt #5:
Marabou med salt-mandler: Nu har Marabou jo lavet disse 100g’s plader med lidt anderledes smag, og jeg synes at den med mandlerne så mest appetitlig ud. Men jeg tror vist jeg trækker det konservative kort og siger at jeg gerne vil have mine saltmandler og min chokolade hver for sig! Og jeg kan ikke helt blive klog på om det var fordi der var for få mandler eller hvad, balancen imellem de to ting var i hvert fald ikke rigtig – i min mund!

Reklamer

5 thoughts on “Lykkelig?

  1. Dejligt at du er så glad og taknemmelig over den måde at dit liv har artet sig på. Sødt og smukt i sin enkelhed.
    Ja med små englebabyer på armen, som selvfølgelig sover eller smiler stort, så kan man godt gå hen og blive lidt ramt af lykkefølelse. Det er SÅ dejligt. Husk at kysse manden varmt og nyd friheden lidt endnu.

    Knus Mette

  2. Det er skønt at være så privilegeret, at man kan sige, at man er lykkelig og ikke mindst, hvad gør en lykkelig 🙂 Den ro og glæde er desværre ikke alle forundt.
    Jeg glæder mig på dine vejne, og glæder mig over, at jeg kan tilslutte mig de privilegerede 🙂

Kommenter:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s