Pinseferie = blogferie

Ja, det var tilsyneladende lige det der skete – den sidste uges tid er gået med frisørtid, ferieforberedelser og familietur i sommerhus. En god uge, men ikke så meget tid til bloggen.

I onsdags stod den som sagt på frisørtid, og jeg fik det timet helt perfekt. Min frisør ligger tæt på Nørreport station og Irma faldt i søvn på vej op i elevatoren…Og sov igennem hele klipningen. Det var en dejlig oplevelse at have lidt egotid og sludre lidt med frisør-Lise. Sidste gang jeg blev klippet var i november, og hvor jeg dér var en meget højgravid Marie med manglende kindben og vand i kroppen – jeg lader lige det billede stå lidt – mangler jeg nu ikke så mange kilo før jeg er tilbage på udgangspunktet, og jeg synes ligesom at jeg fik lidt mere for frisør-pengene denne gang 🙂

Henover pinsen har vi været med min familie i sommerhus. Det har været 3 dage med snak, grin, god mad og afslapning – og så er det fantastisk at opdage hvordan Irma oplever sine kusiner. De er henholdvist 7 og 10 og de er et hit ud i at underholde! Den ældste fik hende til at grine som vi aldrig har hørt det før – og vi var flere der grinede med!! Det var så sjovt at se – der er et helt særligt bånd imellem børn, som voksne slet ikke kan skabe på samme måde, ret fantastisk at være vidne til.

Og når jeg kigger på mine niecer, kan jeg jo også se, hvor stor Irma bliver på et tidspunkt – og det er slet ikke til at forstå. Jeg må indrømme, at jeg da har brugt noget tankevirksomhed i denne ferie på, at spekulere på hvordan Irma kommer til at se ud som stor pige. Mine niecer er to høje, slanke piger, men hvis jeg tænker tilbage på mig selv som 7/10-årig er det ikke ligefrem høj og slank, der kendetegner lille Marie… Det bliver endnu en sjov ting at finde ud af!! Alene at finde ud af om hun arver bare lidt af farens sportsevner (hvilket jeg VIRKELIG håber!!) eller om det kommer til at stå lige så grelt til med rundbolden som det gjorde for mig…Åååhh de gener…

Reklamer

Kommenter:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s