Selvforkælelse…

Herhjemme er vi blevet enige om at der skal være lidt økonomisk overskud til mig i juni måned! Ja, det lyder som om jeg truffet denne beslutning på egen hånd, men der sad faktisk to (voksne) mennesker ved bordet. Men så er det store spørgsmål: Hvad skal pengene bruges til?? Vi snakker jo ikke om uanede ressourcer her (månederne med dagpenge er nemlig lige rundt om hjørnet!), så der er jo ikke råd til både det ene og det andet. Men lidt har vel også ret 🙂

Så nu er jeg gået lidt i tænkeboks, for jeg har faktisk aldrig været specielt god til selvforkælelse. Jeg kan uden problem sagtens se det fede i at købe kvalitetssager til John, men når det kommer til mig selv, havner jeg ret tit i discount-grøften – uden helt at vide hvorfor. Og det her med skønhedsbehandlinger, som jo er virkelig dejlig selvforkælelse, er jeg også dårlig til at komme afsted til. På trods af at jeg har en veninde med en fantastisk salon inde i byen…

Så forslag til selvforkælelse modtages meget gerne – så jeg denne gang undgår at gå i H&M (fortryder næsten altid mine køb efter lidt tid) Og jeg er endda ved at sælge ud af nogle af fejlkøbene, for at få råd til lidt mere nyt – jeg har dog et par sko tilbage, som mangler en modtager. Hvis nogen er interesserede i disse stiletter, kan de købes for en favorabel pris. Jeg håber jeg kan komme af med dem, de giver mig bare dårlig samvittighed når de står ubrugte i skabet.

Ser frem til en juni med gaver fra Marie til Marie…

Reklamer

10 thoughts on “Selvforkælelse…

 1. Hvis det var mig, ville jeg købe en lækker foodprocessor (helst magimix…), eller noget andet lækkert køkkentøj – det fortryder jeg nemlig aldrig! Nyt undertøj er selvfølgelig ikke så fedt, mens du stadig ammer, men måske en eller to lækre kjoler???

 2. Nej undertøj skal det ikke lige være – selvom jeg inden længe nok skal have noget der løfte… Men det med kjolerne er en god ide, sommerkjoler er jo altid dejlige at købe.
  – Og din køkkenmaskine-fetisch er jo helt tosset Signe!!

 3. Kære Marie
  Hvad har du ønsket dig længe?Skriv dem ned på en seddel og slå plat og krone om dem… Den, hvor du kunne mærke at der var det lidt øv den ikke faldt ud til din fordel – det er det du ønsker dig mest lige nu.

  Og så har jeg det lidt med køkkengrej som nogle mænd har det med værktøj. Det er fedt at have, men hvorfor skal det altid være praktisk? 😉

  Held og lykke med det.

  Knus fra en der er lige så ringe til selvforkælelse.

  Knus Mette

 4. Uh det er et godt fif Mette, det vil jeg prøve! Og så vil jeg opfordre dig til at gøre det samme – vi må hjælpe hinanden lidt med den selvforkælelse!! 🙂

 5. Må jeg foreslå en pedicure/fodbehandling. Tænk på hvor meget vi okser rundt med barnevognen. Og nu er det snart sommer (næh, det ER sommer:-)) og tæerne skal luftes .

  Fodbehandling hos fodterapeut koster bare 350,- og jeg – ja, jeg har bestilt tid 🙂

  Kh. AD

 6. Jeg har altid drømt om at få en pedicure – og havde også planer om det inden mit bryllup, men nåede det aldrig. Jeg synes barnevogns-vandrings-årsagen er en alletiders grund 🙂

 7. Hej..
  Jeg kan stærkt anbefale at du får en times massage. Det er bare så vildt dejligt og afslappende. jeg er selv massør og har mange kunder som bliver overrasket over hvor dejligt det er. Se min hjemmeside.

  MVH
  Vagn der gør gavn

 8. Hej Vagn, tak for omtanken. Massage er en dejlig ting, som jeg også benyttede under min graviditet. Synes dog at du bor lidt langt fra Amager, så det blir nok ikke lige din klinik jeg benytter næste gang.

Kommenter:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s