Pyller…

En af mine søde svigerinder fortalte mig på et tidspunkt, at hun mens børnene var små, nogle gange gik ind og kiggede til dem når de sov, alene for at tjekke om de trak vejret. Da hun fortalte det, synes jeg umiddelbart det virkede lidt voldsomt (undskyld Jane!), men nu er jeg fuldstændig med på hvad hun mente. Jeg gør jo det samme!! Irma sover stadig inde i vores soveværelse – i virkeligheden nok mest for morens komforts skyld, når hun til tider vågner kl. 04 og vil have mad – og nogle gange er jeg vågnet ved at hun er for stille… Jeg har hørt om folk der bor tæt på et banelegeme, der ikke kan sove når togene ikke kører – tror vist det her fungerer lidt på samme måde (bortset fra at jeg nok ikke ville bekymre mig så meget om togenes ve og vel…) Men når hun bare ligger helt musestille og sover sin skønhedssøvn, så kan jeg sagtens vågne 3-4 gange – pga. stilheden! Det er jo tosset. Og som jeg har været inde på tidligere, så er der vist noget om, at bekymringerne ikke bliver mindre med tiden… Du godeste altså!

Reklamer

7 thoughts on “Pyller…

 1. Min er lige blevet to, og jeg har en skør vane med liiige at kigge ind til ham, før jeg selv går i seng – og lytter stadig til hans åndedrag. Så for nogle slutter det måske aldrig 😉 Men hvor er de nogle søde engle, sådan nogle små, når de sover!

 2. De er meget søde når de sover!! Og Irma snorker tilmed en lille smule nogle gange, det er slet ikke til at stå for 🙂 (Jeg benægter dog fuldstændig at hun arvet det fra mig ;-))

 3. Nogle siger “små børn små bekymringer, store børn store bekymringer… Synes det er noget af en floskel, men man bliver nok ved med at tænke på dem og være opmærksomme på at de har det godt.
  Jeg tjekkede også mine børns vejrtrækning, da de var små, og har såmænd også gjort det inden for det sidste års tid, med min yngste på 19 år, da han kom fuld og syg hjem fra en håndboldfest, og hverken kunne sanse eller samle, da lagde jeg mig i værelset ved siden af med åbne døre… Såh, jo…

 4. Åh altså! Mine forældre taler stadig om dengang jeg som 15-årig var meget tæt på at ryge til udpumpning… Det er heldigvis ikke de oplevelser de har flest af, men alligevel… Er det så nu jeg skal håbe på at Irma ikke bryder sig om drenge og fester før hun er mindst 20?

 5. Hej
  Sjovt barselsprojekt du har. Prøv isvaflen med chokoladeis fra aldi, den er faktisk go´ og koster kun 7 kr i modsætning til de 20 -30 kr man nu om dage ellers skal betale.
  Af chokolade kan jeg kun anbefale en økologisk chokolade med mandler de sælger i superbrugsen.koster 20kr for 100g , men er supergo`. Cadbury er eller den bedste

 6. Hej Rosemarie
  Tak for kommentarerne og tips! 🙂 Jeg har faktisk også før købt is i Aldi til en latterlig pris af 4,50 uden at blive skuffet, og deres udgave af Magnum vandt også en smagstest i Politiken for nylig. Men vaffelisen har jeg vis til gode 🙂

  Og mandelchokoladen lyder fantastisk, og har da vist også et ærinde i Netto i morgen… 😉

Kommenter:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s