Barselsprojekt, sommerversion

Lysten til chokolade mindskes! I må ikke blive bekymrede, jeg er faktisk okay! Sagen er, at chokoladelyst er blevet erstattet af lyst til is 🙂 Så derfor tænker jeg, at jeg vil forny mit barselsprojekt, og teste de nye(re) is der findes på markedet. Det er en stor opofrelse fra min side, så jeg glæder mig til al den taknemmelighed, der snart skyller ind over bloggen…

Sommerbarselsprojekt #1:
Marcipanbrøds-is fra Anthon Berg: Okay, det tror jeg faktisk ikke den hedder, men den er formet som et marcipanbrød og har samme indpakning. Den koster den nette sum af 17 kr (og hvad sker der så lige for is-priserne??? Det er jo helt forrykt!), og den smagte da sådan set meget godt. Jeg havde nok forventet lidt mere marcipan i isen, men okay. Den er overtrukket med tynd,  god chokolade.  Det var jeg ikke utilfreds med, jeg er ikke specielt vild med Magnum-is, med det der tykke chokoladeovertræk, så det passede mig godt, at marcipan-isen var af den mere delikate slags. Lidt anonym, men i den bedre ende af skalaen.

Reklamer

2 thoughts on “Barselsprojekt, sommerversion

  1. Fra damen der lejede en softice-maskine til sin 30-års fødselsdag, kommer det ikke som den store overraskelse 😉

Kommenter:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s