Fantasi og is

Fantasi og indlevelsesevne, fantastiske ting at være i besiddelse af som barn! Det er jo et fedt koncept at være til theselskab i sandkassen og få serveret luft-the og (ægte) sandkager, og lige så sjovt når børns hænder kan blive til et farligt våben i kobling med et kapow (eller andre drengelyde, som jeg aldrig har kunnet sige…). Men så bliver vi voksne. Og så er det ligesom om, at det her med fantasi bliver mindre sejt. Voksne mennesker klædt ud som orker i Hareskoven er jo fx næsten altid udsat for hån. Og det med at have en usynlig ven er sgu heller ikke det man praler med i kantinen på arbejde.. Jeg synes jo på en måde det er lidt ærgerligt at vi sådan går og vokser fra, at det er sjovt at bruge sin fantasi – og det er stort set kun legitimt at finde den frem fra gemmerne når vi så leger med vores børn. Okay, okay, jeg stopper min fantasi-hyldest inden der går totalt Peter Pan i den…

Med hensyn til indlevelsesevnen er den jo stadig tilladt at have når man er 16+, dog er der undtagelser (og det er så her jeg falder i vandet): Du må ikke leve dig så meget ind i ALT hvad der bliver sendt i fjernsynet, at andre mennesker ikke kan komme i kontakt med dig. Tjek. Du må helst ikke grine højlydt når du befinder dig i offentligt rum og læser en sjov bog. Tjek. Du må ikke, når du mader dit barn, åbne munden i takt med hendes. Tjek…  De to første ting har jeg givet op overfor, her kan jeg ikke reddes, sidstnævnte vil jeg virkelig prøve at gøre op med, det ser jo seriøst fjollet ud! 🙂

Sommerbarselsprojekt #2:
Manolo Gelato: Frisklavet, hjemmelavet, fedtfattigt er de tre ord, de selv bruger på at beskrive deres is. Og det var sådan set også ret lækkert. Jeg bestilte 2 kugler i bæger (må jo beherske mig…), ferrero rocher og lemone. Førstnævnte var klart den bedste, god knasende, og perfekt konsistens. Citronen var bestemt ikke sur nok til mig, og så havde de valgt at komme noget citronskal (tror jeg) i isen, som knasede lidt hist og her, lidt pudsigt koncept. Men gennemgående god is, og virkelig solide portioner! (Paradis er jo begyndt at veje deres is inden de ryger over disken, det gør disse ikke endnu ;-)) De ligger indtil videre kun i København.

2 thoughts on “Fantasi og is

  1. Never too old:D
    Ork – man bliver aldrig for gammel til fantasi – og fantasi lege, det er jeg klart tilhænger af! Og man må også gerne snakke lidt med sig selv og sin usynlige ven eller fælle (den der i mit tilfælde – overraskende nok næsten altid er enig med mig i, hvad der ville være gode beslutninger) også i mangel på bedre input! Indlevelsesevne den er også fantastisk god at have, men den med at åbne munden i takt med at sende mad ind i Irmas mund, den kan jeg måske godt forstå, du gerne vil forsøge at afmontere..He..he..:)

  2. Jeg er glad for at du er enig Louise! Og fedt at du stadig inddrager din usynlige ven i vigtige beslutninger 😀

Kommenter:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s