Snart 2 år…

Vi har bryllupsdag om halvanden måned og har så været gift i 2 år, den store og festlige bomuldsdag 🙂 Det skal naturligvis fejres, og vi har snakket om, at det skal være den første dag uden Irma. Mormoren har allerede, med fryd i stemmen, sagt ja til at være barnepige.  Vi er endnu ikke landet på hvad dagen skal indeholde, men det skal stensikkert involvere noget med mad, god mad! Der er lang tid til, men jeg kan allerede mærke, at jeg bliver helt spændt ved tanken. Både i forhold til at være alene med manden, det bliver da helt sjovt at opleve igen, kan vi mon lade være med kun at tale om Irma?… Og også i forhold til at få Irma passet, hvad siger hun mon til det? Der er heldigvis lidt tid endnu, jeg kan godt mærke at jeg ikke er helt klar endnu.

I går var jeg på vej ud og besøge en veninde, og i bussen var vi to med barnevogn. Det er som altid lidt mast, men det kan lade sig gøre. Jeg har for nylig købt en barnevognstaske hos Babybusiness, og kvinden med den anden barnevogn spurgte hvor jeg havde den fra. Og fra at snakke om smarte ting til barnevognen, udviklede snakken sig til hvordan det var at få nr. 2 og hvor langt min mand og jeg var kommet i den snak… du godeste! Jeg var faktisk helt chokeret over, hvor meget man lige kan nå at udveksle med en komplet fremmed i en bustur på ca. 4 minutter. Jeg synes da sådan set altid jeg har været et ret åbent menneske, men ligefrem stå og snakke om private ting med en kvinde som jeg første gang så, 30 sekunder tidligere udenfor bussen, det er alligevel nyt! Måske er det en barselsting? Behovet for at snakke med andre mennesker er så kolossalt, og bliver på ingen måde dækket i løbet af dagen, og derfor forfalder man til at snakke med tilfældige mennesker hvorend man kan? Tja, det lyder da meget troværdigt…

Reklamer

4 thoughts on “Snart 2 år…

  1. Det har jeg altså også prøvet nogle gange – iført barnevogn! Det er lidt underligt og lettere grænseoverskridende (bagefter), men hører nok barslen til (nå ja, og fuldemands-venten -i-toiletkøen, men det er en anden snak!).

  2. Ja det er lidt sjovt at man først opdager det bagefter…tsk tsk, og det med fuldemandssnakken skal jeg vist snart genopdage 😉

  3. Har bare mest lyst til at synge “papegøje”” til dig. Du har da altid været god for en sluder Mulle!
    Glæder mig til mere snak (omend ikke med fremmede) i weekenden!
    og til at nulle Irma!!

Kommenter:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s