Aalborg tur/retur

Denne weekend har fundet sted i Aalborg, på besøg hos gode venner, og sammen med flere rigtig gode venner = tophyggelig weekend med masser af sladren, børneleg, grin og god mad. Det bliver næsten ikke bedre (solen skulle selvfølgelig have skinnet, men det er bare så skide svært at have kontrol over!!) Weekenden har været planlagt i flere måneder, og derfor kunne vi ret nemt finde nogle billige flybilletter i stedet for de andre, mere langtrukne alternativer. Virkelig dejligt! Fra hoveddør til hoveddør på 3 timer, så er det altså ingen sag at tage til Nordjylland.

Men vi var selvfølgelig ret spændte på hvordan flyveturen ville fungere med lillepigen på skødet. På vej til Aalborg faldt hun i søvn på farens arm allerede ved gaten (sådan en tur til lufthavnen i bæresele tærer på kræfterne), og sov videre hos mig da vi havde sat os. 10 minutter inden landing vågnede hun og var klar til lidt at spise, og så lod hun sig ikke på nogen måde mærke med trykken for ørerne. Og på vej hjem faldt hun søvn, som på kommando, da flyet holdt på landingsbanen, lige inden afgang, og vågnede først da vi var nødt til at vække hende i Kastrup. Så den tur kunne simpelthen ikke være gået nemmere.

Der var endda en hel del tumult på hjemturen – så meget at den ellers så rutschebane-tossede mor,  ikke var helt stolt ved situationen…Men ingen kommentarer fra datteren, det var vi faktisk ret imponerede over. Jeg er overbevist om, at når hun når til BonBonlands-alderen, så bliver det vildt sjovt at rende rundt og prøve forlystelser med hende.

Hun præsterede dog selvfølgelig at storskide lige da vi havde sat os i flyveren her til morgen – på det tidspunkt i rejsen hvor det på ingen måde er muligt at skifte hende… Men hun lader sig ikke ret tit mærke med våde bleer, så hun kunne som sagt sagtens sove – så var det bare forældrene (og desværre nok også de nærmeste medpassagerer…) der måtte lide med lugten…

Reklamer

Kommenter:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s