Konkurrencebaby?…

Jeg har aldrig været den store sportsentusiast (ja, det siger vist alt når jeg sidder og skriver på min blog mens Danmark spiller mod Japan…), hverken udøver eller hepper, og så burde man måske tro, at konkurrencementaliteten kunne ligge på et lille sted? Men ak! Den dukker frem alle mulige andre steder. Der er jo heldigvis mange mange steder det er muligt at konkurrere: Brætspil fx, særligt dem hvor den almene viden skal testes. (Jeg er pjattet med disse former for spil, men har dog til tider opdaget sider af mig selv, der kun viser sig her…ikke altid så pæne sider…) Madlavning er også et godt emne – vi har fx en hyggelig konkurrence kørende med min svigermor og hendes kæreste om hvem der laver den bedste pizza. Og så er der det med børnene… Man kan jo konkurrere igennem sine børn! Det gik op for mig i dag, fordi jeg går rundt i denne verden hvor Irma er den bedste baby i verden (jeg er dog bevidst om, at andre forældre muligvis har det på samme måde med DERES børn…). Hun er jo den bedste til alt – til at trille, til at pludre, til at spise, til at….gylpe… Og så var det jo min verden brast, for pigen kan på ingen måde finde ud af at drikke – hvad fanden??? Så har vi jo tabt i babykonkurrencen! OH NOO! Så nu træner vi på livet løs – både med kop og med sutteflaske. Jeg er simpelthen så urolig for at hun ikke får væske nok her i sommervarmen, så der er nu også en mening med galskaben 😉

Som jeg skrev i min sidste post, så har jeg nu en datter, der er i gang med at ændre lidt på sine rytmer. Og jeg tror nu, at vi er mere fast på vej mod 2 lure i stedet for 3. Derfor havde jeg en datter med i barnevogn i dag, der stort set hele vejen fra Amager til Indre Nørrebro, på vej til rytmik, lå med stængerne i vejret og snakkede med hele verden. Så er det sgu godt det er sommer, så hun bare kan ligge og hygge sig, mens moren tilfældigvis har besluttet at vi skal rykke os lidt ud af den hjemlige hule 🙂

Kommenter:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s